Închide meniul

Arsenal, un capitol închis pentru Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 12:40

Arsenal, un capitol închis pentru Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

DPA Images / Mike Egerton via Hepta

Arsene Wenger a stat 22 pe banca lui Arsenal

  • Arsene Wenger n-are de gând să se mai întoarcă la Arsenal
  • Fostul manager a stat 22 de ani la clubul londonez
  • Wenger a cucerit trei titluri cu tunarii

"Dacă m-aş întoarce pe Emirates? Mi-am spus mereu că atunci când voi pleca de la Arsenal va fi pentru totdeauna. Este decizia pe care am luat-o. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am antrenat clubul pentru 1.235 de meciuri, am avut perioade bune şi perioade rele, dar am încercat mereu să protejăm valorile clubului. Şi cred că am reuşit să facem asta", a declarat Wenger pentru sursa citată. 

Arsene Wenger: "Inima mea este alături de club"

Wenger a câştigat de trei ori titlul cu Arsenal, ultima oară în sezonul 2003-2004. S-a despărţit de tunari în 2008, iar  în prezent, ocupă un post în cadrul FIFA.  

"Inima mea este alături de club. Mă gândesc mult la echipă şi la acea perioadă. 22 de ani reprezintă ceva neobişnuit în meseria mea. Îmi fac griji pentru ce se întâmplă acolo şi urmăresc toate meciurile", a mai spus Wenger. 
 

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Arsenal
Liga Campionilor • 9:53
FOTO
Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Liga Campionilor • 9:50
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Mikel Arteta, în timpul meciului dintre Bayern Munchen şi Arsenal
Liga Campionilor • 8:33
Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat”
Manchester City - Real Madrid și Bayern - Arsenal LIVE TEXT
Liga Campionilor • 0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele
Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!
Premier League • 14 apr., 19:00
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!