Închide meniul

Arturo Vidal a declanşat războiul după ce a sărutat emblema duşmanului Juventus. "Chiellini e fratele meu şi îl iubesc"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 7:34

Arturo Vidal a declanşat războiul după ce a sărutat emblema duşmanului Juventus. "Chiellini e fratele meu şi îl iubesc"

ProfimediaImages

Arturo Vidal a marcat un gol în Inter - Juventus 1-0

"Acel gest a fost un semn de afecţiune pentru un frate care mi-a oferit fotbal. Am trăit alături de el mulţi ani senzaţionali şi îl iubesc. Respect echipa mea şi respect şi fanii ei", a spus Vidal, la finalul meciului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vidal a fost unul dintre cei mai buni oameni ai lui Antonio Conte, în cele 76 de minute pe care le-a jucat. Mijlocaşul a "arat" terenul şi a şi marcat primul gol al partidei (12). A fost motivul pentru care o parte dintre fanii interişti l-au iertat pentru gestul amintit mai sus. 

Inter – Juventus 2-0 | Arturo Vidal a sărutat emblema lui Juventus

Arturo Vidal a şocat înaintea partidei de la Milano. Vedeta lui Inter, care a jucat şi la Juventus, a glumit cu un fost coleg. Chilianul a pupat stema rivalilor pe echipamentul lui Chiellini.   

Gluma nu a fost gustată de fanii lui Inter. "Sărutul lui Iuda" şi "Un gest urât pe care nu-l vom uita" au fost printre mesajele postate pe reţelele sociale.

Arturo Vidal (33 de ani) a jucat la Juventus în perioada 2011 – 2015 şi a câştigat alături de bianconeri patru titluri în Serie A, o Cupă a Italiei şi două Supercupe ale Italiei. El a jucat şi o finală de Liga Campionilor, pierdută în faţa Barcelonei, 1-3.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea gestul lui Arturo Vidal!

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și