Închide meniul

AS Roma – Juventus 3-4 | Thriller cu 7 goluri pe Olimpico! Jose Mourinho, de la extaz la agonie. „Bătrâna Doamnă” a marcat 3 goluri în 7 minute!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 ianuarie 2022, 21:28

AS Roma – Juventus 3-4 | Thriller cu 7 goluri pe Olimpico! Jose Mourinho, de la extaz la agonie. „Bătrâna Doamnă a marcat 3 goluri în 7 minute!

AS Roma - Juventus 3-4

Profimedia

AS Roma – Juventus 3-4, thriller cu 7 goluri pe Olimpico

A fost nebunie totală pe Olimpico. Tammy Abraham a deschis rapid scorul în derby, în minutul 11, dar avantajul gazdelor a durat doar 7 minute. Paulo Dybala a egalat cu o reuşită superbă în minutul 18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La pauză, tabela a arătat 1-1, iar spectacolul a început în repriza secundă. Henrikh Mkhitaryan şi Lorenzo Pellegrini au făcut 3-1, iar Jose Mourinho era în extaz.

Juventus a reuşit „remontada” în doar 7 minute. Manuel Locatelli a dat semnalul revenirii, Dejan Kulusevski a egalat, iar Mattia De Sciglio a marcat golul victoriei, în minutul 77.

Reclamă

În minutul 81, Matthijs de Ligt a comis henţ, dar Lorenzo Pellegrini a ratat de la 11 metri.

În urma acestui rezultat, Juventus a urcat pe locul 5 în Serie A, cu 38 de puncte, în timp ce AS Roma rămâne pe locul 8, cu 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Gianluigi Buffon a dat vina pe Cristiano Ronaldo pentru „prăbușirea” lui Juventus

Juventus e departe de titlu în acest sezon de Serie A, iar legendarul Gianluigi Buffon crede că „prăbușirea” echipei torineze e din cauza influenței pe care a avut-o Cristiano Ronaldo.

„Când am revenit în 2019, am lucrat cu Cristiano Ronaldo timp de două sezoane şi am făcut-o bine împreună, dar cred că Juventus şi-a pierdut acest ADN de a fi o echipă. Am ajuns în finala Ligii Campionilor în 2017 pentru că eram o echipă plină de experienţă, dar mai ales eram uniţi. Exista competiţie pentru locurile din teren, care era foarte puternică. Când Ronaldo juca la Juventus am pierdut acest lucru”, a declarat Buffon.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Juventus în perioada 2018-2021. În această perioadă, bianconerii au cucerit două titluri în Serie A, dar n-au trecut de faza sferturilor în UEFA Champions League. Anul trecut, Juve a terminat doar pe locul al treilea în Italia.

Recomandări
  • AS Roma – Juventus 3-4
  • Thriller cu 7 goluri pe Olimpico

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și