Închide meniul

"Aş vedea o alegere extraordinară pentru amândoi!" Noi detalii despre transferurile lui Coman şi Marin la Galatasaray

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 7:15

Reclamă
"Aş vedea o alegere extraordinară pentru amândoi!" Noi detalii despre transferurile lui Coman şi Marin la Galatasaray

Twitter

Fatih Therim este antrenorul lui Galatasaray

"Încă e foarte tânăr. Nu ştiu, dau un exemplu, Adrian Ilie, Filipescu, ceva de genul acesta, Bratu, Tamaş, la fel, cu Fatih Terim şi unii şi alţii. Şi acum ar fi acelaşi lucru. O intermediară mai bună decât Belgia o văd eu, e un campionat mai puternic decât al Belgiei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu poţi să compari Galata, Fener sau Beşiktaş cu echipele din Belgia. Aş vedea o alegere extraordinară. (n.r. – şi pentru Răzvan Marin?) Pentru ambii, încă sunt tineri", a spus Pancu, la Telekomsport.

Turcii anunţă şi ei posibilitatea ca Marin şi Coman să ajungă la Galata

Jurnaliştii de la Fotomac asigură că transferul românilor a devenit o prioritate pentru campioana de anul trecut. "S-au accelerat negocierile cu un jucător de la FCSB şi cu un star de la Ajax. 

Fatih Terim îi doreşte pe ei în locul lui Belhanda şi Onyekuru. S-a intrat în contact cu agenţii jucătorilor şi cu cluburile", au dezvăluit turcii.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:51

Corvinul îşi află adversara din turul 1 preliminar al Europa League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 16:00

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și