Închide meniul

Așa să tot fii dat afară :)! Câți bani va primi Boloni după ce a fost demis de Panathinaikos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2021, 6:22 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:15

Așa să tot fii dat afară :)! Câți bani va primi Boloni după ce a fost demis de Panathinaikos

Ladislau Boloni i-a lăsat mască pe șefii FRF

profimediaimages.ro

Boloni a fost demis de Panathinaikos. Eşecul din derby-ul cu AEK, scor 0-1, i-a înfuriat pe conducătorii clubului, care au decis să schimbe antrenorul. Alb-verzii sunt pe locul cinci în campionatul Greciei. Cu mari probleme în vestiar, Boloni nu a mai reușit să obțină o victorie cu Panathinaikos de șase etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Loți Boloni, criticat de presa din Grecia

Tehnicianul român a fost criticat dur, în ultima perioadă de presa din Grecia.

"Abordarea fricoasă și superdefensivă a lui Laszlo Boloni a făcut să-și bată cuie în tălpi în derby-ul cu AEK, un meci cu o mie de probleme. Nu rezultatul a fost problema, ci imaginea arătată cu un adversar care se afla în cea mai proastă formă posibilă, cu jumătate de echipă indisponibilă.

El insistă ca jucătorii de la Panathinaikos să se afle constant în spatele mingii și să nu știe cum să joace în fața unor adversari mai slabi valoric, făcând greșeli mari. Cea mai mare problemă este inconstanța", au scris cei de la sport24.gr.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și