Închide meniul

Asaltul final la Kylian Mbappe! Ultima ofertă pentru starul francez. PSG nu renunţă la atacant

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 ianuarie 2022, 8:27

Asaltul final la Kylian Mbappe! Ultima ofertă pentru starul francez. PSG nu renunţă la atacant

Kylian Mbappe, ademenit de PSG cu un nou contract

Profimedia

Kylian Mbappe rămâne o prioritate pentru cei de la PSG, chiar dacă a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar Real Madrid încearcă să-l ducă în Spania din vara acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asaltul final la Kylian Mbappe!

Parizienii au schimbat tactica şi i-au făcut lui Mbappe o altă ofertă, una cu un contract pe o perioadă mai scurtă, pentru a nu-l pierde gratis în vară. Cei de la as.com spun că şefii de pe Parc des Princes i-au pus în faţă lui Mbappe un contract pe două sezoane, iar negocierile se vor desfășura în această perioadă. Alte informaţii vin şi de la britanicii de la The Telegraph. Aceştia susţin că jucătorul de 23 de ani nu s-a opus din start ideii de a semna cu PSG un nou contract, însă nu de lungă durată.

Citește și:

Starul francez nu se grăbeşte să semneze un nou contract

Kylian Mbappe vrea să cântărească bine următorul contract pe care îl va semna, dar nu acum. Strategia acestuia ar fi să semneze după finalul sezonului actual. Real Madrid a încercat și în această iarnă să-l transfere pe Kylian Mbappe și a făcut o ofertă uriașă, având în vedere că este vorba despre un jucător care poate fi adus gratis peste doar șase luni, în valoare de 50 de milioane de euro. În vară, madrilenii oferiseră 180 de milioane de euro pentru transferul lui Kylian Mbappe, propunere refuzată de PSG.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și