Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Anunțul făcut de presa internațională

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 19:21

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Anunțul făcut de presa internațională

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Profimedia

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, anunță sportbible.com, care notează că superstarul argentinian a fost informat deja de France Football, publicația care decernează trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie, iar vedeta lui PSG va primi prestigiosul trofeu pentru a șaptea oară în carieră, record absolut în istoria fotbalului.

Cifrele lui Messi în 2021 au fost fabuloase. A reușit 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri pentru FC Barcelona. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei.

În tricoul lui PSG, Messi nu a impresionat în Ligue 1, însă a făcut-o în Liga Campionilor, unde a marcat 3 goluri în tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Citește și:

Ce a spus Lionel Messi despre șansele să câștige al 7-lea Balon de Aur

Dacă va fi desemnat câștigător, Lionel Messi ar ajunge la șapte Baloane de Aur, record absolut în istoria fotbalului. Chiar și așa, argentinianul se gândește mai mult la Copa America câștigată în vară alături de naționala Argentinei.

„Sincer, nu mă gândesc la Balonul de Aur. Cea mai mare realizare pentru mine a fost să câștig Copa America cu Argentina. M-am luptat din greu pentru trofeu, bucuria a fost maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi extraordinar să câștig din nou Balonul de Aur, al șaptelea ar fi o nebunie. Dar chiar și dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre marile mele obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să vedem ce va urma”, a spus Lionel Messi, potrivit sport.es.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și