Închide meniul
NEWS ALERT

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Anunțul făcut de presa internațională

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 19:21

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021. Anunțul făcut de presa internațională

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie, iar vedeta lui PSG va primi prestigiosul trofeu pentru a șaptea oară în carieră, record absolut în istoria fotbalului.

Reclamă

Cifrele lui Messi în 2021 au fost fabuloase. A reușit 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri pentru FC Barcelona. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei.

În tricoul lui PSG, Messi nu a impresionat în Ligue 1, însă a făcut-o în Liga Campionilor, unde a marcat 3 goluri în tot atâtea meciuri jucate.

Reclamă

Lionel Messi este ultimul câștigător al Balonului de Aur, în 2019. Atunci, argentinianul l-a învins la limită pe Virgil van Dijk, fundașul lui Liverpool. Atunci, victoria lui Messi a fost contestată, pentru că van Dijk avea trofeele majore de partea sa, în special medalia de câștigător al UEFA Champions League.

Citește și:

Ce a spus Lionel Messi despre șansele să câștige al 7-lea Balon de Aur

Dacă va fi desemnat câștigător, Lionel Messi ar ajunge la șapte Baloane de Aur, record absolut în istoria fotbalului. Chiar și așa, argentinianul se gândește mai mult la Copa America câștigată în vară alături de naționala Argentinei.

„Sincer, nu mă gândesc la Balonul de Aur. Cea mai mare realizare pentru mine a fost să câștig Copa America cu Argentina. M-am luptat din greu pentru trofeu, bucuria a fost maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi extraordinar să câștig din nou Balonul de Aur, al șaptelea ar fi o nebunie. Dar chiar și dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să-mi îndeplinesc unul dintre marile mele obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să vedem ce va urma”, a spus Lionel Messi, potrivit sport.es.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:50 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Jair, gol superb în poarta oltenilor lui Mititelu! Execuţie de senzaţie 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami
Fotbal extern • 8 mart., 9:30
Lionel Messi şi Luis Suarez au făcut show şi au salvat-o pe Inter Miami! Gol superb marcat de starul argentinian
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami - Orlando City
Fotbal extern • 3 mart., 14:30
Lionel Messi a lovit o fetiţă! Moment teribil în timpul meciului Inter Miami – Orlando City
Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami - Orlando!
Fotbal extern • 3 mart., 8:58
Lionel Messi şi Luis Suarez, show total în Inter Miami – Orlando! Ambii au marcat câte două goluri. Reuşitele fabuloase