Închide meniul

Asul din mâneca lui Perez! Cine este antrenorul surpriză pregătit să-i ia locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 mai 2021, 17:49

Asul din mâneca lui Perez! Cine este antrenorul surpriză pregătit să-i ia locul lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Profimedia

Real Madrid

Înlocuitor surpriză pentru Zidane la Real Madrid. Potrivit cotidianului AS, Xabi Alonso este asul din mâneca lui Florentino Perez. Sursa citată scrie că fosta legendă de pe Santiago Bernabeu se află pe o listă lungă de posibili antrenori pentru Real Madrid, după plecarea lui Zinedine Zidane. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înlocuitor surpriză pentru Zidane la Real Madrid. Xabi Alonso a intrat în cursa pentu post

Xabi Alonso este în prezent antrenorul echipei secunde la Real Sociedad. Antrenorul basc a reușit să promoveze în Liga 2 din Spania, cea mai mare performanță din istoria „satelitului” lui Sociedad. De altfel, formația de pe Anoeta este singura din La Liga care va avea reprezentantă și în eșalonul secund.

Spaniolii scriu că atuurile lui Alonso pentru banca lui Real Madrid sunt personalitatea și disciplina tactică. Cu toate acestea, lipsa de experiență la nivel înalt ar putea să-l coste scump în cursa pentru postul vacant de pe Bernabeu.

Citește și:

Ca jucător, Xabi Alonso a cucerit tot ce se putea alături de Real Madrid și naționala Spaniei. A strâns aproape 250 de meciuri în tricoul blanco, în perioada 2009-2014, trecându-și în palmares 1 trofeu Champions League, 1 titlu în La Liga, 2 Cupe și 2 Supercupe.

La naționala Spaniei, Alonso a strâns 114 selecții, devenind dublu-campiom european (2008, 2012) și campion mondial (2010). De asemenea, are un Champions League câștigat cu Liverpool și 3 titluri în Bundesliga cu Bayern Munchen.

Reclamă

Xabi Alonso s-a retras din activitate în 2017, la 36 de ani. De atunci, a pregătit diferite grupe de juniori la Real Madrid și, începând cu 2019, este antrenorul principal de la Real Sociedad B.

Ceilalți posibili înlocuitori ai lui Zinedine Zidane la Real Madrid

Raul Gonzalez. În prezent antrenorul echipei secunde al lui Real Madrid, Raul are același „handicap” la Xabi Alonso, lipsa de experiență la nivel înalt. Cu toate acestea, și Zidane a fost adus prima dată tot de la echipa secundă, astfel că nimic nu este imposibil în cazul celor doi.

Antonio Conte. Italianul e liber de contract după plecarea șoc de la Inter. Conte e un antrenor strict și foarte disciplinat din punct de vedere tactic.

Reclamă 4 / 0/3

Maruricio Pochettino. Argentinianul s-a aflat mereu în atenția șefilor de pe Bernabeu. Deși a semnat cu PSG în urmă cu doar 6 luni, primul său sezon în capitala Franței a fost mai mult decât complicat. A ratat titlul și Champions League și riscă să fie demis din cauza conflictului cu Leonardo, managerul sportiv.

Recomandări
  • Lista de posibili înlocuitori pentru Zidane
  • Numele surpriză apărut în discuție

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și