Închide meniul

Atac cu manta la Gică Hagi, din partea fostului antrenor de la Genk: "Asta e singura problemă a lui Ianis"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2020, 7:26

Atac cu manta la Gică Hagi, din partea fostului antrenor de la Genk: "Asta e singura problemă a lui Ianis"

Sport Pictures / Razvan Păsărică via Hepta

Gică Hagi, atacat de fostul antrenor de la Genk

Dacă rămânea la Genk, Mazzu spune că nu l-ar fi împrumutat pe Ianis Hagi la Rangers. Acesta spune că Ianis poate avea succes în Belgia, însă are și un mesaj pentru Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă aș fi fost încă antrenorul lui Genk, cu siguranță l-aș fi păstrat. Poate deveni un jucător important în viitor. Sunt convins că Ianis poate avea succes în fotbalul din Belgia.

Mai trebuie să crească din punct de vedere fizic pentru a avea o explozie. Dar tehnic… n-am văzut în viața mea pe cineva atât de bun cu mingea, cu ambele picioare. Stâng sau dreptul, nu vezi diferența. Singura problemă a lui Ianis este ca anumite personaje din jurul său ar trebui să învețe să fie răbdătoare”, a spus Felice Mazzu pentru pentru Voetbal Nieuws.

Rangers nu vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

Chiar dacă a marcat 3 goluri și a oferit și două assist-uri, Gerrard nu vrea să îl păstreze pe Ianis pe Ibrox, afacere ce ar fi costat 5 milioane de euro. Împrumutul lui de la Genk expiră la finalul sezonului.

Până atunci, Ianis se antrenează și respectă un program impus de legenda lui Liverpool, chiar și de la distanță. El se află în România.

Reclamă

"Are un program de antrenament de la club pe care îl face zilnic. E foarte serios, mănâncă meniul pe care i-l dau cei de la club", a spus Gică Popescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și