Închide meniul

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4! Catalanii au câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Koeman i-a demolat pe basci. "Dublă" de senzaţie a lui Messi

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 19:16

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4! Catalanii au câștigat Cupa Spaniei! Echipa lui Koeman i-a demolat pe basci. "Dublă" de senzaţie a lui Messi

Profimedia

Barcelona a câștigat Cupa Spaniei

  • Barcelona a câștigat primul trofeu al sezonului
  • Lionel Messi a reușit o dublă

 Athletic Bilbao – Barcelona 0-4

Antoine Griezmann, Frenkie de Jong şi Messi au demolat-o pe Bilbao în a doua repriză. Starul argentinian a reuşit o dublă de senzaţie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Barcelona a mai câştigat Cupa Spaniei de 30 de ori, ultima dată în 2018. Pentru catalani, este primul trofeu de când conducerea echipei a fost preluată de Ronald Koeman, în august 2020.

Athletic Bilbao a jucat în urmă cu două săptămâni şi finala ediţiei 2019/2020 a Cupei Spaniei, amânată de anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. Athletic Bilbao a fost învinsă atunci cu 1-0 de Real Sociedad.

Reclamă

Min. 70: Barcelona a demolat-o pe Bilbao în repriza secundă! Messi a reuşit o "dublă" în doar 4 minute!

Reclamă

Min. 63: Frenkie de Jong a majorat avantajul Barcelonei!

Min. 60: Antoine Griezmann a deschis scorul în marea finală!

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE GRIEZMANN!

Min. 1: A început partida. 

Echipele de start

Bilbao: Unai Simón – De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Balenziaga – Berenguer, Dani García, Unai López, Muniain – Williams, Raúl García.

Barcelona: Ter Stegen – Dest, Mingueza, Piqué, Lenglet, Alba – Busquets, De Jong, Pedri – Griezmann, Messi.

Barcelona îşi poate spăla păcatele din acest sezon în finala Cupei Spaniei. Echipa lui Ronald Koeman au fost eliminat în optimile Ligii Campionilor, iar în campionat este pe locul 3, după ce au fost învins în "El Clasico" de Real Madrid, scor 2-1.

Reclamă

Ronaldo Koeman vrea primul său trofeu pe banca celor de la Barcelona.

"Finala este importantă pentru club, este întotdeauna plăcut să ai şansa să câştigi un trofeu. Nu mă gândesc niciodată la viitorul meu. Lucrul cel mai important este să transmit toată energia mea acestei echipe astfel încât să putem câştiga trofeul", a spus Ronald Koeman, care ar putea fi schimbat de Joan Laporta în cazul în care nu va câştiga niciun trofeu în acest sezon. 

"E ciudat că tot trebuie să răspund la aceste întrebări. Am avut o serie de 19 meciuri fără înfrângere, iar acum viitorul meu e pus în discuţie. Trebuie să accept asta, deşi nu-mi place.
Mai am un an de contract şi ştiu ce se va întâmpla dacă vom câştiga sau vom pierde. Am vorbit cu preşedintele şi a arătat că are încredere în min
e", a mai spus Koeman.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona
Fotbal extern • 24 mart., 20:41
Ofertă monstruoasă pentru Robert Lewandowski ca să plece de la Barcelona! Anunţul făcut de spanioli
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS