Închide meniul

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4 | Colegii de la Barcelona au stat la coadă să facă poză cu idolul Lionel Messi după finala Cupei Spaniei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 7:32

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4 | Colegii de la Barcelona au stat la coadă să facă poză cu idolul Lionel Messi după finala Cupei Spaniei

ProfimediaImages

Lionel Messi a câştigat încă un trofeu cu Barcelona

Rând pe rând, jucătorii catalanilor au făcut poză cu trofeul, dar şi cu Lionel Messi. Acesta a zâmbit i-a aşteptat pe fiecare din fotbaliştii mai tineri care au dorit să pună mâna pe o amintire de neuitat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedri, Sergino Dest, Miralem Pjanic, Frenkie de Jong, Riqui Puig sau Ansu Fati sunt printre cei care s-au fotografiat alături de cel care a câştigat primul trofeu în calitate de căpitan al Barcelonei şi al 35-lea în total.

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4 | Lionel Messi vrea titlul în La Liga

Lionel Messi e conştient că Barcelona a trecut printr-un an al schimbărilor, în care Ronaldo Koeman a folosit foarte mulţi jucători tineri. Chiar şi aşa, catalanii pot realiza dubla. După Cupă, echipa luptă şi pentru titlu. Cu 8 etape rămase de disputat, Atletico e pe primul loc, cu 67 de puncte, urmată de Real Madrid (66) şi Barcelona (65).

"A fost o competiţie foarte grea, am suferit în foarte multe meciuri. E frumos să ridic încă un trofeu. Sunt fericit pentru acest grup care merită să se bucure. Este un lucru special să fiu căpitanul acestui club, unde am jucat toată viaţa. Este un trofeu foarte special.

Reclamă

Se întâmplă foarte rar să câştigăm un trofeu şi să nu ne putem bucura alături de fani, sau de familie. A fost un an foarte greu pentru noi şi e important că am câştigat Cupa şi că luptăm pentru titlul din La Liga. E un an diferit, de tranziţie, cu mulţi jucători tineri. Echipa a devenit mai puternică", a spus Messi, la finalul partidei, pentru BarçaTV.

Athletic Bilbao – Barcelona 0-4 | Noi recorduri pentru Lionel Messi

Messi a marcat ultimele două goluri ale meciului cu Bilbao şi a devenit singurul jucător care înscrie în 7 finale ale Cupei Spaniei. El l-a depăşit şi pe legendarul Zarra la numărul de reuşite (9) în ultimul act al competiţiei.

Messi, Busquets şi Pique au câştigat pentru a şaptea oară trofeul, egalând recordul deţinut de Gainza şi Belauste. La finalul meciului, jucătorii Barcelonei au făcut, pe rând poze cu trofeul şi cu Lionel Messi, un nou moment emoţionant pentru căpitanul Barcelonei. Acesta a fost al 35-lea trofeu adjudecat de Leo alături de catalani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” Vezi toate știrile
Citește și