Închide meniul

Atletico – Chelsea | Căpitanul Koke are amintiri uriaşe de pe Arena Naţională. "Jucăm în Bucureşti. Am câştigat pe acest stadion primul meu trofeu cu Atletico"

Antena Sport Publicat: 22 februarie 2021, 11:32

Atletico – Chelsea | Căpitanul Koke are amintiri uriaşe de pe Arena Naţională. "Jucăm în Bucureşti. Am câştigat pe acest stadion primul meu trofeu cu Atletico"

Profimediaimages

Koke a câştigat Europa League pe Arena Naţională

  • Atletico Madrid - Chelsea se joacă marţi, pe Arena Naţională
  • Delegaţia spaniolă a ajuns deja în România

"Jucăm în Bucureşti. Avem amintiri foarte frumoase de aici. Am câştigat pe acest stadion primul meu trofeu cu Atletico Madrid. Vrem să jucăm bine şi să câştigăm. Am întâlnit Chelsea în mai multe rânduri. Ne cunoaştem unii pe ceilalţi. Întâlnim un adversar puternic, cu un nou antrenor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Koke a câştigat primul trofeu cu Atletico Madrid, la Bucureşti

Suntem foarte fericiţi să jucăm în Liga Campionilor. Nu am mai jucat din decembrie. Va fi o dublă foarte grea, pentru că sunt două meciuri pe care trebuie să le câştigăm. Primul meci este fundamental, e considerat şi pe teren propriu. Nu trebuie să ne găsim scuze", a spus Koke.  

După trofeul de la Bucureşti, Koke şi-a mai trecut în cont alte 6 titluri cu Atletico Madrid, campionatul în La Liga, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, încă un trofeu Europa League şi două Supercupe ale Europei. 

Reclamă

Atletico Madrid a ajuns la miezul nopţii la Bucureşti

Starurile lui Simeone au ajuns la miezul nopţii în România. UEFA a decis ca meciul dintre Atletico Madrid şi Chelsea să se joace pe Arena Naţională. Decizia a fost luată ca urmare a restricțiilor impuse delegației din Marea Britanie pe teritoriul Spaniei.

Elevii lui Simeone au ajuns la Bucureşti la miezul nopţii şi au fost cazaţi la "Intercontinental". Simeone a fost cel care a coborât primul din autocar. Luis Suarez a a atras toate privirile cu şapca întoarsă. Starul lui Atletico a fost într-o dispoziţie foarte bună şi nu a părut deranjat de ora târzie.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan
Echipa naţională • 26 mart., 13:55
Mesajul postat de Atletico Madrid pe TikTok, în limba română, pentru Horaţiu Moldovan, înainte de Columbia – România
Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: "Atât de urât!"
Extra • 23 mart., 10:54
„Chiar în halul ăsta? Opreşte!” Ionel Ganea, criticat dur de Ioan Andone pentru scandalul cu poliţiştii: „Atât de urât!”
România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 22 mart., 23:41
România – Irlanda de Nord 1-1! „Tricolori” au început drumul spre EURO 2024 cu o remiză pe Arena Naţională
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!
Echipa naţională • 22 mart., 22:18
FOTO
Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Miodrag Belodedici şi Anghel Iordănescu, printre legendele omagiate pe Arena Naţională!