Închide meniul

„Au făcut lucruri pe care noi, muritorii, nu ni le putem imagina!” Gary Lineker a dat verdictul! Cine sunt cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2021, 9:36

„Au făcut lucruri pe care noi, muritorii, nu ni le putem imagina! Gary Lineker a dat verdictul! Cine sunt cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului

Gary Lineker, mesaj copleşitor după moartea lui Pele

Profimedia

Gary Lineker a spus că Messi, pe care l-a pus la acelaşi nivel cu Maradona, nu poate fi comparat cu nimeni. Mai mult, Lineker e de părere că nimeni nu a mai reuşit să facă în fotbal ceea ce au reuşit Messi şi Maradona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gary Lineker a dat verdictul: Messi sau Ronaldo?

Sunt argentinieni, este adevărat, dar asta nu mă împiedică să îi văd la adevărata valoare. Motivul este simplu: îmi place fotbalul și ceea ce au dat ei jocului…nimeni nu a oferit atât de multe fotbalului. Fără a-i compara, ambii au făcut lucruri pe care ceilalți dintre noi, muritorii, nici nu ni le putem imagina. Ne-au oferit fericire. Au fost și alții mari, cum ar fi cei doi Ronaldo, de exemplu, dar îi consider mai degrabă marcatori extraordinari.

Diego și Leo au făcut, în fiecare joc, două sau trei lucruri pe care nici eu, nici aproape nimeni, nu le-am făcut într-o întreagă carieră. Ei joacă un „alt sport”. Leo înseamnă mult mai mult pentru fotbal decât Cristiano. Îmi place și Ronaldo. Îl respect foarte mult, este și el un gigant…dar opinia mea cinstită este următoarea: nu există nicio comparație cu privire la cine este cel mai bun, lucrurile sunt clare„, a spus Gary Lineker pentru Marca.

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume. Pe ce loc se află Lionel Messi

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi au dus rivalitatea pe toate planurile. Revista Forbes a dat publicităţii, marţi, clasamentul fotbaliştilor plătiţi cel mai bine, care îl are acum ca lider pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo şi care l-a depăşit pe argentinianul Lionel Messi. Ierarhia vizează sezonul 2021/2022.

Potrivit publicaţiei americane, noul jucător al echipei Manchester United va încasa 125 de milioane de dolari (106,6 milioane de euro), dintre care 70 de milioane din salariu şi bonusuri, precum şi 55 de milioane din sponsorizări şi alte venituri.

Reclamă

Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din lume

Ronaldo este primul jucător din sporturile de echipă care a depăşit în carieră venituri brute de un miliard de dolari. În afara salariului, veniturile portughezului sunt din parteneriate cu mărci ca Nike, Herbalife, Clear şi din propriul brand CR7, care include parfumuri, lenjerie intimă, ochelari, hoteluri, săli de sport şi altele.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și