Închide meniul

Au rămas doar trei jucători în cursa pentru premiul FIFA „The Best” 2023! Cine sunt finaliştii

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 14 decembrie 2023, 18:07

Au rămas doar trei jucători în cursa pentru premiul FIFA „The Best 2023! Cine sunt finaliştii

Au rămas doar trei jucători în cursa pentru premiul FIFA "The Best" 2023

Trofeul FIFA Best / Profimedia

Au rămas doar trei jucători în cursa pentru premiul FIFA „The Best” 2023! După ce Lionel Messi a cucerit Balonul de Aur 2023, la jumătatea lunii ianuarie vom afla şi câştigătorul premiului FIFA „The Best”, premiul acordat de forul internaţional pentru cel mai bun jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în primă fază au fost 12 jucători pe lista lungă, FIFA a anunţat cei trei finalişti pentru marele premiu. Gala va avea loc pe 15 ianuarie, iar pentru trofeu se luptă Lionel Messi, Erling Haaland şi Kylian Mbappe.

Au rămas doar trei jucători în cursa pentru premiul FIFA „The Best” 2023!

Cei trei finalişti în cursa pentru premiul FIFA „The Best” sunt şi primii trei jucători care au terminat în clasamentul pentru Balonul de Aur 2023: Lionel Messi (Inter Miami şi Argentina), Kylian Mbappe (PSG şi Franţa) şi Erling Haaland (Manchester City şi Norvegia).

Premiul din 2022 a fost câştigat tot de Lionel Messi. Spre deosebire de Balonul de Aur, performanţa argentinianului, care a cucerit Cupa Mondială din 2022, nu se va mai lua în considerare. FIFA a anunţat că se va ţine cont de realizările jucătorilor din perioada 19 decembrie 2022 – 20 august 2023.

În primă fază, 12 jucători au fost nominalizaţi de către un grup de experţi. Lista cu finalişti a fost desemnată de un juriu internaţional format din selecţionerii echipelor naţionale, căpitanii echipelor naţionale, jurnalişti şi fanii care au votat pe site-ul FIFA. Câştigătorul va fi dezvăluit pe 15 ianuarie 2024, într-o gală care va avea loc la Londra.

Reclamă

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo vor fi din nou adversari. Anunţul oficial a fost făcut chiar de Inter Miami, clubul la care joacă deţinătorul Balonului de Aur. Gruparea din MLS a precizat data la care va avea loc confruntarea legendelor fotbalului mondial.

„Este o nouă oportunitate grozavă de a crea relaţii de durată cu fanii pasionaţi. Suntem încântaţi să ne întâlnim cu noi fani din Arabia Saudită şi, de asemenea, sperăm că oameni din întreaga lume vor putea vedea meciuri de vis ca acestea„, a declarat Xavier Asensi, directorul comercial lui lui Inter Miami, potrivit ole.com.ar.

Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi se vor duela pe 1 februarie. Pe 29 ianuarie, echipa din MLS o va întâlni pe cea a lui Neymar, Al-Hilal.

Reclamă 4 / 0/3

„Aceste meciuri sunt teste importante pentru echipa noastră, care ne vor ajuta pe măsură ce ne apropiem de noul sezon. Suntem încântaţi că putem să ne duelăm cu echipe de calitate precum Al-Hilal şi Al Nassr„, a spus şi directorul sportiv al lui Inter Miami, Chris Henderson.

Messi şi Ronaldo s-au mai întâlnit de 35 de ori în carieră. Starul argentinian are un palmares pozitiv: 16 victorii, 9 remize şi 10 înfrângeri. În aceste confruntări, Messi a marcat 21 de goluri şi a oferit 12 pase decisive. Cristiano Ronaldo a reuşit 20 de goluri şi un assist.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și