Închide meniul

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid! Internaţionalul francez le-a refuzat pe Liverpool şi PSG. Fabrizio Romano: „E făcut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2022, 17:00

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid! Internaţionalul francez le-a refuzat pe Liverpool şi PSG. Fabrizio Romano: „E făcut!

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid

Aurelien Tchouameni şi Karim Benzema, în timpul unui antrenament / Profimedia

Aurelien Tchouameni (22 ani) semnează cu Real Madrid. Internaţionalul francez le-a refuzat pe Liverpool şi PSG. Campioana Franţei făcuse cea mai bună ofertă, însă mijlocaşul a fost cu gândul doar la gruparea de pe Santiago Bernabeu. Cunoscutul Fabrizio Romano a anunţat transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tchouameni este considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa. Real Madrid, răvășită de refuzul lui Kylian Mbappe, s-a folosit din plin de banii „care i-au rămas” după ce mutarea lui Mbappe a plecat.

Aurelien Tchouameni semnează cu Real Madrid

Aurelien Tchouameni a fost dorit şi de Liverpool, unde Jurgen Klopp era gata să îi ofere un rol important. Şi PSG a fost interesată, unde mijlocaşul ar fi evoluat alături de Kylian Mbappe, Lionel Messi şi Neymar. Totuşi, gândul acestuia s-a îndreptat doar spre Real Madrid.

Cele două părţi au ajuns la un acord în Paris, înainte de finala UEFA Champions League câştigată de „galactici”. Acesta va fi jucătorul campioanei Spaniei până în 2027. Anunţul oficial va fi făcut în scurt timp, după cum anunţă Fabrizio Romano.

Monaco a dat o adevărată lovitură. Suma de transfer pentru „perla” sa ajunge la 100 de milioane de euro. Dintre acestea 20 de milioane de euro reprezintă bonusuri.

Reclamă

 

Cine este Aurelien Tchouameni

Tchouameni are o prezență fizică puternică la mijlocul terenului. La Real Madrid, acesta ar urma să-i ia locul lui Casemiro. Totodată, Dani Ceballos va părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu, odată că venirea puștiului de la Monaco.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester United, Chelsea, Juventus și PSG s-au mai interesat de serviciile lui Aurelien Tchouameni.

În acest sezon, fotbalistul de 22 de ani a adunat 50 de meciuri pentru Monaco, în toate competiţiile, reușind cinci goluri și trei pase decisive. Tchouameni a fost crescut de Bordeaux și joacă pentru Monaco din ianuarie 2020.

În prezent, cota lui este de 60 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Antonio Rudiger este oficial jucătorul lui Real Madrid

Antonio Rudiger a devenit oficial jucătorul celor de la Real Madrid. Clubul a anunţat în această zi transferul germanului de 29 de ani.

Antonio Rudiger s-a despărţit de Chelsea la sfârşitul acestui sezon, după ce contractul său a expirat. Fundaşul vine pe Santiago Bernabeu în calitate de jucător liber de contract.

Real Madrid a confirmat transferul lui Antonio Rudiger. Germanul a semnat un contract valabil pe patru sezoane, şi va câştiga peste 360.000 de euro pe săptămână. Fosta sa echipă Chelsea, îi plătea lui Rudiger un salariu de 270.000 de euro pe aceeaşi perioadă de timp.

„Sunt mândru să anunţ că voi merge la Real Madrid. Sunt foarte nerăbdător pentru toate provocările care mă aşteaptă şi abia aştept să joc primele mele meciuri pentru acest club imens”, a declarat Rudiger pe contul său de Instagram.

Reclamă

Antonio Rudiger a refuzat oferte de la alte clubri importante din Europa, pentru a da curs celei de la Real Madrid. „Galacticii” l-au avut ca principală ţintă, încă de când germanul a decis să nu-şi mai prelungească înţelegerea cu Chelsea. Manchester United, Barcelona, PSG si Juventus erau şi ele interesate de serviciile germanului, notează dailymail.co.uk.

Alături de Chelsea, Antonio Rudiger a triumfat în Champions League, în sezonul 2020-2021. Pe lânga acest trofeu, germanul a câştigat şi Europa League (2019), FA Cup (2018), Supercupa Europei (2021) şi Campionatul Mondial al Cluburilor (2022).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și