Închide meniul

Bale e OUT de la Madrid, dar nimeni nu-i poate plăti salariul. Ce se întâmplă cu galezul

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 august 2020, 14:48

Bale e OUT de la Madrid, dar nimeni nu-i poate plăti salariul. Ce se întâmplă cu galezul

DPA Images / Manu Reino

Gareth Bale, în timpul unui meci pentru Real Madrid

Încă de la venirea lui Zizou, Bale s-a aflat pe lista neagră a acestuia iar unele surse au precizat că relaţia dintre cei doi ar fi ireparabilă. Mai mult galezul a făcut furori la sfârşitul anului trecut atunci când a ridicat celebrul semn "Ţara Galilor. Golf. Madrid. În ordinea asta". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bale, salariu uriaş fără meciuri în picioare

Rămâne şi problema evoluţiilor galezului. Până în prezent, jucătorul de 31 de ani a jucat mai puţin de jumătate din minutele posibile de când a ajuns la Real Madrid în vara lui 2013 pentru 101 milioane de euro.

Real continuă să îi plătească salariul lui Bale, chiar dacă el nu mai face parte din planurile lui Zidane şi nu mai este chemat la echipă. 

Pe de altă parte, încep să fie din ce în ce mai dese zvonurile privind o potenţială revenire a galezului la Tottenham, unde este dorit de Jose Mourinho. 

Rămâne însă problema salariului, care în aceşti ultimi doi ani de contract sare de 15 milioane de euro, sumă pe care englezii nu o pot acoperi, precizează As.

Reclamă

Gareth Bale nu joacă la Real Madrid   

Madrilenii intră în cantonament pentru pregătirea noului sezon săptămâna viitoare iar Bale va fi probabil încă sub contract cu cei de pe Bernabeu.

Lucrurile s-au înrăutăţit după meciul cu City din UEFA Champions League unde Bale a cerut să nu facă deplasarea cu echipa, ştiind că nu va fi ales de Zidane pentru a juca.

Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba după ce atacantul evoluează pentru echipa sa naţională, pe trei septembrie, împotriva Bulgariei. De pe 16 februarie şi până acum, Gareth Bale a jucat doar 100 de minute în prima ligă spaniolă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și