Închide meniul

Bălgrădean a gafat la primul meci important jucat la CFR Cluj! Cum l-a făcut pe Dan Petrescu să-l regrete pe Arlauskis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 august 2020, 18:20

Bălgrădean a gafat la primul meci important jucat la CFR Cluj! Cum l-a făcut pe Dan Petrescu să-l regrete pe Arlauskis

Captura Digisport

Cristi Bălgrădean

Acesta nu a mai avut ce face în minutul 14. Portarul nu a reuşit să reţină primul şut expediat de croaţi, iar Amer Gojak a fost omul potrivit la locul potrivit şi a trimis balonul precis în partea dreaptă a porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca toate meciurile europene din această perioadă, partida se desfăşoară într-o singură manşă astfel că regula golului din deplasare nu contează. De-a lungul timpului, Bălgrădean a fost criticat dur şi de Gigi Becali, după meciuri mai puţin reuşite. 

Cine este Cristi Bălgrădean

În cariera sa, Bălgrădean a mai trecut pe la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna şi FCSB.

Cupa României și Supercupa României sunt trofeele pe care le-a cucerit Bălgrădean în cariera sa, ambele cu Dinamo. Portarul este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și