Închide meniul

Balonul de Aur 2021 | „A mințit, mi-a folosit numele pentru promovare!” Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi şi l-a făcut praf pe redactorul şef de la France Football: „Nu este acceptabil!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 noiembrie 2021, 21:27

Balonul de Aur 2021 | „A mințit, mi-a folosit numele pentru promovare! Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi şi l-a făcut praf pe redactorul şef de la France Football: „Nu este acceptabil!

Cristiano Ronaldo şi-a ieşit din minţi înaintea decernării Balonului de Aur 2021

Profimedia

Cristiano Ronaldo a răbufnit înaintea decernării Balonului de Aur 2021

CR7 a ieşit la atac cu puţin timp înainte de decernarea mult râvnitului trofeu. Superstarul lusitan a postat un comunicat dur pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rezultatul de astăzi explică declarațiile lui Pascal Ferre de săptămâna trecută, când a spus că i-am dezvăluit că unica mea ambiție este să îmi închei cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. Pascal Ferre a mințit, mi-a folosit numele să se promoveze pe el și publicația pentru care lucrează. Nu este acceptabil ca persoana care se ocupă cu decernarea unui trofeu atât de prestigios să mintă într-o astfel de manieră, lipsită de respect față de cineva care a respectat întotdeauna France Football și Balonul de Aur.

Câștig întotdeauna pentru mine și pentru cluburile pe care le reprezint, câștig pentru mine și pentru cei ce îmi vor binele. Nu câștig împotriva cuiva. Cea mai mare ambiție a carierei este că câștig trofee naționale și internaționale cu cluburile pe care le reprezint și echipa națională. Cea mai mare ambiție e să fiu un exemplu bun pentru toți cei care sunt sau își doresc să fie fotbaliști profesioniști.

A mințit din nou astăzi justificând absența mea de la gală cu o presupusă carantină, care nu există. Cea mai mare ambiție a carierei mele e să îmi am numele scris cu litere de aur în istoria fotbalului. Închei prin a spune că atenția mea este pe următorul meci al lui United și tot ce, împreună cu colegii mei și suporterii, putem cuceri în acest sezon. Restul? Restul e doar rest…”, a răbufnit Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Citește și:

Care este motivul pentru care şi-a ieşit din minţi Cristiano Ronaldo

Duelul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi a fost, de departe, cel mai interesant și mediatizat. Între 2009 și 2018, cât timp portughezul a îmbrăcat tricoul Realului, a fost show total. Se pare că rivalitatea s-a păstrat la maximum și după ce Cristiano a plecat de pe Santiago Bernabeu.

Editorul șef de la France Football, Pascal Ferre, a dezvăluit care este marele vis pe care îl are Ronaldo. Starul ajuns la Manchester United i s-ar fi destăinuit.

Reclamă 4 / 0/3

„Ronaldo mai are o singură ambiție, să se retragă cu mai multe Baloane de aur decât Messi. Știu asta pentru că el mi-a spus„, a declarat Ferre pentru New York Times.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo a răbufnit înaintea decernării Balonului de Aur 2021
  • Ce l-a scos din minţi pe superstarul lui Manchester United

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și