Închide meniul

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero! Încă un jucător de la Manchester City, pe Camp Nou

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 11:40

Reclamă
Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero! Încă un jucător de la Manchester City, pe Camp Nou

Sky Sports

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero!

Fundaşul central de 20 de ani a semnat până în 2026 şi a revenit la clubul la care s-a lansat. Joan Laporta i-a fixat o clauză de reziliere a contractului uriaşă, de 400 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a anunţat încă un transfer după lovitura dată cu Kun Aguero!

„FC Barcelona şi Eric Garcia au ajuns la un acord pentru transferul jucătorului începând cu data de 1 iulie, când contractul său cu Manchester City se va fi sfârşit. Fotbalistul a semnat până la finalul ediţiei 2025/26 şi are o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Eric Garcia va fi prezentat oficial azi, marţi. Din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, prezentarea oficială va avea loc cu porţile închise, dar poate fi urmărită LIVE pe Barca TV.”, a anunţat Barcelona, pe site-ul oficial.

Eric Garcia avea o înţelegere verbală cu Barcelona încă din vara lui 2020. Fundaşul cotat la 20 de milioane de euro a renunţat prelungirea contractului cu Manchester City, asta pentru că visul lui era să revină la Barcelona.

Reclamă

Barcelona l-a transferat pe Kun Aguero

Sergio Aguero a semnat un contract valabil timp de două sezoane cu FC Barcelona. Argentinianul va avea o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Sergio Aguero, în culmea fericirii după ce a semnat cu FC Barcelona. Atacantul argentinian aşteaptă cu nerăbdare să joace alături de bunul prieten Leo Messi.

„Barcelona este cea mai bună echipă din lume, toţi ştim asta. A fost o decizie foarte bună. Este un pas mare în carieră şi sunt fericit. Sper să contribui la cât mai multe reuşite pentru club.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să îmi ajut cât de mult pot. Suntem o echipă unită şi o să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să realizăm lucruri mari la finalul sezonului. Sper ca fanii să fie încântaţi. Deja m-au văzut cum joc pentru altă echipă.

Am ajuns în Europa la 18 ani, la Atletico, care m-a ajutat enorm în carieră. Apoi m-am dus la Manchester City şi toată lumea ştie ce înseamnă Premier League. Acolo mi-am schimbat stilul de joc. Am o poziţie preferată. O să încerc să aduc experienţa din Anglia aici”, a declarat Aguero, citat de Marca.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și