Închide meniul

Barcelona a decis! Cine va fi noul căpitan al catalanilor după plecarea lui Lionel Messi + Maniera inedită în care au fost prezentaţi „liderii” de pe Camp Nou

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 august 2021, 16:47

Barcelona a decis! Cine va fi noul căpitan al catalanilor după plecarea lui Lionel Messi + Maniera inedită în care au fost prezentaţi „liderii de pe Camp Nou

FC Barcelona

Profimedia

Sergio Busquets, noul căpitan la Barcelonei după plecarea lui Lionel Messi

Sergio Busquets va fi noul căpitan al echipei FC Barcelona, după plecarea lui Lionel Messi, a anunţat, luni, clubul catalan. Mijlocaşul spaniol era deja vicecăpitan în sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Busquets va putea purta banderola, duminică, în prima etapă din LaLiga, la meciul cu Real Sociedad.

„Sunt mândru să fiu căpitanul celui mai bun club din lume. Voi încerca să dau tot ce am mai bun. Mulţumesc, Leo, pentru că ai dus clubul în top. Acum, un nou sezon începe cu ambiţii mari. Avem nevoie de voi (n.r. de fani) mai mult ca niciodată!”, a declarat Busquets.

View this post on Instagram


A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Reclamă

Maniera inedită prin care au fost prezentaţi căpitanii Barcelonei

După Sergio Busquets, vicecăpitani vor fi Gerard Pique, Sergi Roberto şi Jordi Alba. Aceştia au fost prezentaţi în prin intermediul unei poze inedite în care „trag” toţi de banderolă.

View this post on Instagram


A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi, aşteptat cu covorul roşu la Paris

Lionel Messi va decola în curând spre Paris, a anunţat mediaparisien, care a scris că „sosirea este iminentă”. Sute de fani s-au strâns încă de duminică seară la aeroport. Au reluat aşteptarea în această dimineaţă. Starul argentinian va călători cu un avion privat care va ateriza în nordul Parisului, pe aeroportul Bourget.

Alţi fani au ales să meargă la stadionul „Parc de Princes”, unde Messi este aşteptat cu covorul roşu. E de fapt steagul lui PSG, care are în mijloc o dungă roşie. Forţele de ordine au început să blocheze treptat circulaţia în apropierea arenei.

În vârstă de 34 de ani, Messi va juca cel puţin două sezoane la PSG. El va încasa un salariu de 35 de milioane de euro, potrivit presei franceze. Prezentarea oficială a fost pregătită pentru marţi, lângă Turnul Eiffel, acolo unde a fost prezentat şi Neymar în 2017.

Recomandări
  • Cine va fi noul căpitan al catalanilor după plecarea lui Leo Messi
  • Maniera inedită în care au fost prezentaţi „liderii” de pe Camp Nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și