Închide meniul

Barcelona a găsit partenerul perfect pentru Lionel Messi! Catalanii au pus ochii pe un star care joacă cu Cristiano Ronaldo

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 14:46

Barcelona a găsit partenerul perfect pentru Lionel Messi! Catalanii au pus ochii pe un star care joacă cu Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Barcelona și-a găsit atacant

  • Ronald Koeman vrea un atacant nou la Barcelona
  • Catalanii și-au stabilit ținta

Ronald Koeman a fost nemulțumit de atacanții pe care i-a găsit în lotul Barcelonei. A scăpat repede de Luis Suarez și a rămas la dispoziție doar cu Braithwaite. Nici danezul nu mai este în grațiile antrenorului de 58 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este singurul care duce greul în ofensiva Barcelonei. Koeman vrea să aducă un atacant care n-are nevoie de timp pentru adaptare. 

Andre Silva, colegul lui Ronaldo pe care Koeman vrea să-l aducă la Barcelona

Potrivit cotidianului Bild, citat de Marca, Andre Silva este ținta principală a Barcelonei. Atacantul de 25 de ani este văzut ca o "investiție sigură" de către șefii catalani. Nici Memphis Depay n-a ieșit din planurile lui Koeman.

Reclamă

Andre Silva evoluează pentru nemții de la Eintracht Frankfurt. În acest sezon, portughezul și-a redobândit pofta de gol. Este al treilea golgheter din Bundesliga, fiind depășit doar de "coloșii" Erling Haaland și Robert Lewandowski.

Andre Silva este reprezentat de Jorge Mendes. Potrivit sursei citate, Mendes ar avea o relație excelentă cu noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta. Acest lucru ar putea juca un rol crucial în negocierile dintre cub și jucător. Frankfurt a setat pretul lui Silva la 40 de milioane de euro.

Reclamă

Andre Silva a fost crescut la FC Porto. AC Milan l-a transferat pentru 38 de milioane de euro în 2017, dar n-a reușit să se impună în Seria A. Milanezii l-au împrumutat la Sevilla, dar Silva n-a impresionat nici în Andaluzia. La Frankfurt, portughezul are 22 de goluri și 5 assist-uri în această stagiune. 

Ansu Fati riscă o nouă operație

Barcelona ar putea să fie obligată să transfere un atacant la vară. Puștiul minune din ofensiva lui Koeman, Ansu Fati, riscă să ajungă din nou pe masa de operație. 

Ansu Fati mai are nevoie doar de o minune pentru a mai juca vreun meci în acest sezon. Riscă să spună adio şi convocării pentru Campionatul European şi Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Noul star al Barcelonei s-a accidentat grav la finalul anului trecut, în meciul cu Betis Sevilla, câştigat de vicecampioana Spaniei cu 5-2. Atacantul de 18 ani a fost schimbat la pauză cu Lionel Messi. Tânărul jucător a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League