Închide meniul

Barcelona a găsit partenerul perfect pentru Lionel Messi! Catalanii au pus ochii pe un star care joacă cu Cristiano Ronaldo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 martie 2021, 14:46

Barcelona a găsit partenerul perfect pentru Lionel Messi! Catalanii au pus ochii pe un star care joacă cu Cristiano Ronaldo

profimediaimages

Barcelona și-a găsit atacant

Ronald Koeman a fost nemulțumit de atacanții pe care i-a găsit în lotul Barcelonei. A scăpat repede de Luis Suarez și a rămas la dispoziție doar cu Braithwaite. Nici danezul nu mai este în grațiile antrenorului de 58 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi este singurul care duce greul în ofensiva Barcelonei. Koeman vrea să aducă un atacant care n-are nevoie de timp pentru adaptare. 

Andre Silva, colegul lui Ronaldo pe care Koeman vrea să-l aducă la Barcelona

Potrivit cotidianului Bild, citat de Marca, Andre Silva este ținta principală a Barcelonei. Atacantul de 25 de ani este văzut ca o "investiție sigură" de către șefii catalani. Nici Memphis Depay n-a ieșit din planurile lui Koeman.

Andre Silva evoluează pentru nemții de la Eintracht Frankfurt. În acest sezon, portughezul și-a redobândit pofta de gol. Este al treilea golgheter din Bundesliga, fiind depășit doar de "coloșii" Erling Haaland și Robert Lewandowski.

Andre Silva este reprezentat de Jorge Mendes. Potrivit sursei citate, Mendes ar avea o relație excelentă cu noul președinte al Barcelonei, Joan Laporta. Acest lucru ar putea juca un rol crucial în negocierile dintre cub și jucător. Frankfurt a setat pretul lui Silva la 40 de milioane de euro.

Reclamă

Andre Silva a fost crescut la FC Porto. AC Milan l-a transferat pentru 38 de milioane de euro în 2017, dar n-a reușit să se impună în Seria A. Milanezii l-au împrumutat la Sevilla, dar Silva n-a impresionat nici în Andaluzia. La Frankfurt, portughezul are 22 de goluri și 5 assist-uri în această stagiune. 

Ansu Fati riscă o nouă operație

Barcelona ar putea să fie obligată să transfere un atacant la vară. Puștiul minune din ofensiva lui Koeman, Ansu Fati, riscă să ajungă din nou pe masa de operație. 

Ansu Fati mai are nevoie doar de o minune pentru a mai juca vreun meci în acest sezon. Riscă să spună adio şi convocării pentru Campionatul European şi Jocurile Olimpice.

Reclamă 4 / 0/3

Noul star al Barcelonei s-a accidentat grav la finalul anului trecut, în meciul cu Betis Sevilla, câştigat de vicecampioana Spaniei cu 5-2. Atacantul de 18 ani a fost schimbat la pauză cu Lionel Messi. Tânărul jucător a suferit o ruptură de menisc la genunchiul stâng.

Recomandări
  • Ronald Koeman vrea un atacant nou la Barcelona
  • Catalanii și-au stabilit ținta

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și