Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Barcelona, aproape să pună mâna pe „un mic geniu”! Detalii din copilăria lui Erling Haaland

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2022, 9:17

Reclamă
Barcelona, aproape să pună mâna pe „un mic geniu! Detalii din copilăria lui Erling Haaland

Erling Haaland este unu dintre starurile fotbalului mondial

Profimedia

Colegă la CSM București cu norvegianca Emilie Arntzen, Alicia Gogîrlă a dezvăluit cu era Haaland în copilărie. Arntzen a avut o colegă, în Norvegia, care a fost în clasă cu superstarul de la Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland era „un mic geniu” la școală

Era tăcut, un mic geniu, prindea foarte repede, dar nu-i plăcea să învețe„, așa l-a descris fosta sa colegă pe Haaland!

O fostă colegă cu Emilie Arntzen a fost colegă de clasă cu Haaland. Spunea că era foarte deștept. La școală, prindea totul foarte repede, era un mic geniu. În schimb, era foarte leneș, nu-i plăcea deloc să învețe, nu învăța acasă, dar prindea repede.

Emilie m-a învățat cum să-i pronunț numele. Era tăcut, nu prea socializa cu oamenii pe care nu-i cunoștea. Mi-ar plăcea să vină la Barcelona„, a povestit Alicia Gogîrlă, la AS.ro LIVE.

Erling Haaland este aproape de un transfer la Barcelona

Barcelona este foarte aproape de a da lovitura pe piața transferurilor. Haaland este principala țintă a catalanilor. Peste 330.000.000 de euro! Atât ar putea însemna trecerea lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund la FC Barcelona, în cazul în care zvonurile se adeveresc.

Reclamă

Președintele Laporta s-a găsit, la Monaco, cu Mino Raiola, impresarul său. Conform tradiției, Xavi, antrenorul catalanilor, a mers să discute cu jucătorul, pentru a-i expune sistemul de joc.

Din câte se pare, Haaland și-a cumpărat deja o casă în Spania. Superstarul norvegian a plătit 6,5 milioane de euro pentru o proprietate în zona Malaga.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și