Închide meniul

Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Meci de poveste pe Camp Nou! Xavi, victorie uriașă în fața lui Diego Simeone

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 19:21

Reclamă
Barcelona – Atletico Madrid 4-2. Meci de poveste pe Camp Nou! Xavi, victorie uriașă în fața lui Diego Simeone

Barcelona lui Xavi scapă de problemele financiare

Profimediaimages

Gerard Pique a bifat meciul cu numărul 593 pentru gruparea blaugrana și l-a egalat pe legendarul Carles Puyol. Fundașul central al lui Xavi nu a putut interveni în minutul 8, când Carrasco a înscris superb, din pasa lui Luis Suarez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, meci fabulos cu Atletico Madrid

Jordi Alba a restabilit imediat egalitatea. A făcut 1-1 din pasa lui Dani Alves, în minutul 10. Și Adama Traore, aflat la debut, a reușit un assist, la jumătatea primei reprize (21). L-a sevit excelent pe Gavi, care a marcat cu o lovitură perfectă de cap.

Apărarea madrilenilor a mai gafat o dată. Araujo a mărit avantajul Barcelonei, cu două minute înainte de pauză. Araujo a înscris și a declanșat fiesta în tribune. Din 2015, de la un alt meci împotriva catalanilor, nu mai primise Atletico 3 goluri în prima repriză.

Trupa lui Diego Simeone a avut un început de coșmar în actul secund. La 38 de ani și 276 de zile, Dani Alves a făcut 4-1 în minutul 49. A devenit al 4-lea cel mai bătrân jucător care înscrie, în La Liga, în secolul 21.

Reclamă
Reclamă

Luis Suarez a readus speranța alb-roșiilor. Nu și-a iertat fosta echipă și l-a învins pe Ter Stegen (58). Speranțele madrilenilor au crescut chiar și mai mult după faultul dur al lui Dani Alves, care a primit cartonaș roșu în minutul 69. A devenit primul jucător din ultimii 17 ani care înscrie, oferă o pasă decisivă și este eliminat într-un meci al Barcelonei din campionat

Chiar dacă au forțat în atac, jucătorii lui Atletico nu au mai putut să marcheze și au cedat cu 2-4. A fost cea mai importantă victorie obținută de Xavi pe banca Barcelonei. Gruparea de pe Camp Nou a depășit-o în clasament pe Atletico. A urcat pe locul 4, cu 38 de puncte, cu 12 mai puțin decât liderul Real Madrid. „Galacticii” joacă în această seară, acasă, cu Granada.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:18

„Nu suntem de acord cu locul 2!” Mihai Stoica, reacţie euforică după ce FCSB a dat recital cu RFS! Detaliul remarcat

10:11

VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon 1-3, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și