Închide meniul

Barcelona dă lovitura pe piața transferurilor! Acord total pentru aducerea lui Adama Traore. Le-a luat fața lui Liverpool și Tottenham

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 ianuarie 2022, 18:15 / Actualizat: 27 ianuarie 2022, 22:28

Barcelona dă lovitura pe piața transferurilor! Acord total pentru aducerea lui Adama Traore. Le-a luat fața lui Liverpool și Tottenham

Adama Traore, acord total pentru revenirea la Barcelona

Profimediaimages

  • Adama Traore revine la Barcelona, sub formă de împrumut
  • Catalanii îl pot transfera definitiv cu 30 de milioane de euro

Traore era la un pas de a ajunge la Tottenham. Xavi a intervenit decisiv și l-a convins pe internaționalul spaniol să aleagă gruparea blaugrana. Și Liverpool a avut, în ultimul an, tatonări cu „lupii”, Adama fiind pe placul lui Jurgen Klopp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adama Traore va fi împrumutat de Wolverhampton la Barcelona

Cu un singur gol marcat în 20 de apariții din această ediție a Premier League, Adama Traore va fi împrumutat până la finalul sezonului de Barcelona, anunță mundodeportivo.com. Catalanii au și o clauză de transfer definitiv, care se ridică la 30 de milioane de euro.

A fost soluția de rezervă găsită de Xavi, după ce nu l-a putut transfera pe Alvaro Morata. Atletico nu a acceptat să își ajute o rivală din La Liga. Antrenorul Barcelonei avea nevoie de o extremă după ce Dembele a fost trimis la echipa a doua și a fost anunțat că nu mai are ce căuta pe Camp Nou.

Reclamă

Adama Traore este în vacanță cu familia, la Dubai, și este așteptat duminică în Spania. Potrivit sursei citate anterior, ibericul care are o cotă de piață de 28 de milioane de euro este încântat să revină la Barcelona. A acceptat chiar să-și reducă pretențiile financiare pentru a fi antrenat de Xavi.

Reclamă

Final de telenovelă! Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona

Scos din lot cauza refuzului de a-şi prelungi contractului scadent la sfârşitul sezonului, Ousmane Dembele ar fi acceptat să părăsească FC Barcelona până la sfârşitul perioadei de transferuri din această iarnă, notează RMC Sport.

Potrivit presei catalane, Ousmane Dembele a informat FC Barcelona că o plecare în această iarnă ar putea fi luată în considerare. Acesta ar fi, potrivit Cadena SER, rezultatul unei întâlniri care a avut loc între agentul jucătorului, Moussa Sissoko, antrenorul Xavi şi mai mulţi conducători ai clubului din La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”