Închide meniul

Barcelona – Espanyol 1-0. Xavi, debut cu dreptul pe banca echipei la care a scris istorie ca jucător! Memphis Depay, eroul Barcelonei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 noiembrie 2021, 23:56

Barcelona – Espanyol 1-0. Xavi, debut cu dreptul pe banca echipei la care a scris istorie ca jucător! Memphis Depay, eroul Barcelonei

Xavi, debut cu succes pe banca Barcelonei

Profimedia

Unicul gol al meciului a fost înscris de olandezul Memphis Depay, în minutul 48. Jucătorul batav a transformat un penalty pe care tot el l-a scos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Espanyol – Barcelona 1-0. Xavi, debut cu succes pe banca catalanilor

Pentru Barcelona a fost prima victorie după patru etape fără succes. Catalanii au urcat pe locul 6 în La Liga, cu 20 de puncte, la 8 lungimi în urma liderului Sevilla.

Pentru Barcelona urmează acum un meci cu Benfica în etapa cu numărul 5 din grupele Champions League. Catalanii sunt „condamnați” să câștige, ca să fie siguri de prezența în optimi.

În campionat, Barcelona va juca în runda următoare pe terenul celor de la Villarreal. De celaltă parte, Espanyol va primi vizita celor de la Granada.

Reclamă

Atmosferă incendiară la debutul lui Xavi

Fanii Barcelonei au creat o atmosferă de zile mari înaintea debutului lui Xavi pe banca echipei favorite. Suporterii catalani s-au strâns în număr mare lângă Camp Nou și au aprins torțe și fumigene.

În așteptarea autocarului favoriților, fanii au cântat neîncetat. Barcelona o întâlnește pe rivala locală Espanyol.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a venit la Barcelona chiar la începutul pauzei pentru meciurile internaționale. Spaniolul a fost adus de la Al-Sadd, după lungi negocieri cu șefii echipei din Qatar.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și