Închide meniul

Barcelona face totul pentru Messi! Craioveanu, detalii din interiorul clubului: „Nu e nimic terminat! Au fost obligați să facă anunțul ăsta. Toți avocații din lume lucrează!”

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 8:14

Barcelona face totul pentru Messi! Craioveanu, detalii din interiorul clubului: „Nu e nimic terminat! Au fost obligați să facă anunțul ăsta. Toți avocații din lume lucrează!

Leo Messi, Barcelona

Profimedia

Barcelona face totul pentru Messi, susține Craioveanu. Fostul jucător român, este la curent cu toate detaliile, de la un prieten foarte bun pe care-l are în club. Gică Craioveanu sustine că Barcelona nu concepe să se despartă de legenda clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona face totul pentru Messi

Craioveanu susține ca atât cei din conducerea fotbalului spaniol, cât și cei din club, vor ca Messi să rămână în Spania. „Barcelona va lupta până la sfârșit”, este de părere Craioveanu.

„Nimeni nu vrea ca Messi să plece. Nici Barcelona, nici Liga, nici Federația. Am un prieten foarte bun la Barcelona. Toți avocații din lume, tot ce se va putea va face Barcelona pentru Messi, pentru a-l ține acolo.

Nu e nimic terminat. Poate au fost obligați să facă anunțul ăsta, dar Barcelona va lupta până la sfârșit. Nu concep să plece”, a anunțat Gică Craioveanu la Digi Sport.

Plecarea lui Messi, pierdere uriașă pentru La Liga

Craioveanu susține că plecarea lui Messi va fi un dezastru pentru La Liga. „Grande” consideră că în zece zile se va rezolva situația starului argentinian.

Reclamă

„După ce au plecat Neymar, Ronaldo, nu mai au niciun jucător atractiv pentru campionat. Nu mai poți vinde o Ligă fără Messi. Vor face ceva eforturi să se ajungă la o înțelegere.

Se vor pierde foarte mulți bani. Se atrag sponsori, televiziuni, așa ce vinzi? Vor suna telefoanele pentru că este un jucător fabulos. Eu cred că Barcelona va forța tot până la final. Eu cred că în cel mult zece zile se va afla ce va face Messi”, a mai spus Craioveanu.

Barcelona a anunțat despărțirea de Messi

„Deși Barcelona și Lionel Messi și-au exprimat intenția clară de a semna un contract în ziua de azi, acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice și structurale.

Reclamă 4 / 0/3

În această situație, Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că până la urmă nu s-au îndeplinit dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, a fost anunțul făcut de Barcelona care a șocat lumea.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și