Închide meniul

Barcelona – Galatasaray | Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, meci de „5 stele” cu favorita la trofeu. Ce s-a întâmplat în duelurile directe dintre cele două echipe

Cosmin Cioboată Publicat: 25 februarie 2022, 13:58

Barcelona – Galatasaray | Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, meci de „5 stele cu favorita la trofeu. Ce s-a întâmplat în duelurile directe dintre cele două echipe

Alexandru Cicâldău este titular în Galatasaray Istanbul - FC Barcelona

Profimedia

  • Barcelona – Galatasaray, în optimile UEFA Europa League
  • Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, meci de „5 stele” cu formaţia catalană

Barcelona şi Galatasaray se vor duela în optimile UEFA Europa League. Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan vor da piept cu trupa catalană în dublă manşă, pe 10 și 17 martie. Meciul tur se va juca pe Camp Nou, iar returul la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Galatasaray, în optimile Europa League. Meci de „5 stele” pentru Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan

Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan au primit cel mai greu adversar în optimile Europa League. Barcelona este considerată principala favorită să câștige trofeul. În barajul din „16-imi”, formaţia lui Xavi a trecut de Napoli, cu scorul de 5-3 la general.

De cealaltă parte, Galatasaray și-a asigurat locul în optimi după ce și-a câștigat grupa. Din grupa turcilor au mai făcut parte Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova. Trei victorii și trei egaluri a obținut gruparea din Istanbul în grupă.

Reclamă

Barcelona conduce detașat în meciurile directe cu Galatasaray

Barcelona și Galatasaray s-au mai întâlnit de 8 ori de-a lungul timpului. Toate confruntările au avut loc în Champions League. Barca s-a impus în 5 dintre ele, în timp ce Galatasaray a câștigat o singură dată, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate.

Ultima confruntare dintre Barcelona și Galatasaray a avut loc în 2002, iar atunci catalanii s-au impus cu 3-1.

Reclamă
Citește și:

Barcelona – Galatasaray | Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan, față în față cu catalanii în optimile Europa League

Alex Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au ajuns la Galatasaray vara trecută. Turcii au plătit, în total, 10.6 milioane de euro pentru cei doi jucători români.

În actualul sezon, Cicâldău a adunat 29 de apariții în tricoul lui Galatasaray în toate competițiile, reușind să înscrie 5 goluri. Moruțan a jucat și el în 28 de meciuri. Fostul atacant de bandă de la FCSB a înscris de 3 goluri pentru turci, dar în ultima vreme a fost folosit tot mai puțin de noul antrenor, Domenec Torrent.

Nici Cicâldău n-a mai început ca titular la Galatasaray. Fostul mijlocaș al Universității Craiova a intrat din postura de rezervă în ultimele două partide.

Reclamă 4 / 0/3

Domenec Torrent, anunț clar după ce Olimpiu Moruțan a fost scos din lotul lui Galatasaray

Galatasaray a câștigat în mod dramatic meciul din deplasare cu Goztepe din etapa a 26-a, scor 3-2. Alex Cicâldău a jucat din minutul 61 pentru Galatasaray. Condusă cu 1-2 în ultimele trei minute regulamentare, Galatasaray a întors scorul prin veteranul Bafetimbi Gomis, care a înscris de două ori din penalty, în minutele 87 și 90+9.

La final, Domenec Torrent a vorbit și despre motivul pentru care Olimpiu Moruțan a fost scos din lot. Antrenorul grupării ”Cim Bom” a explicat că motivele tactice l-au determinat să ia această decizie. Nici vedeta Arda Turan nu a prins lotul pentru meci.

„Avem 22 de jucători, trei dintre ei trebuie să fie în afara lotului. Urmăresc antrenamentele în fiecare zi, mă uit la ce fac. E nevoie de un plan tactic în funcție de adversar. Urmărim și decidem în consecință„, a declarat Domenec Torrent, potrivit T24.

Cicâldău, pe drum spre Serie A? Italienii anunță că Sampdoria vrea să-l transfere pe român

Publicaţia italiană SampNews24 anunţă că Cicâldău ar fi dorit de Sampdoria, echipă aflată pe locul 14 în Serie A. Conducătorii din Peninsulă ar fi dispuşi să ofere 10 milioane de euro pentru internaţionalul român, care a adunat 29 de apariţii în tricoul lui Galatasaray, reuşind să înscrie 5 goluri.

Dacă vor accepta oferta, oficialii turci vor obţine un profit de 3,5 milioane de euro după un singur sezon petrecut de Cicâldău la Istanbul.

Conducătorii lui Galatasaray l-au transferat pe mijlocaşul de 24 de ani vara trecută, după ce le-au plătit 6,5 milioane de euro celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League