Închide meniul

Barcelona, gest superb în timpul pandemiei de coronavirus. Anunțul clubului catalan

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 12:45

Reclamă
Barcelona, gest superb în timpul pandemiei de coronavirus. Anunțul clubului catalan

DPA Images / Nigel French via hepta

Barcelona, gest superb în timpul pandemiei de coronavirus. Anunțul clubului catalan

Informația a fost dezvăluită de clubul catalan într-un comunicat de presă. ”Consiliul de administrație a aprobat transferul drepturilor de titlu Camp Nou către Fundația Barca pentru sezonul 2020-2021. Această investiție este menită să atragă fonduri pentru a lupta împotriva efectelor cauzate de criza de Covid-19 în Catalonia și restul lumii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona este implicată în lupta contra Covid-19

Oficialii clubului Barcelona au mai menționat și faptul că se va găsi un sponsor pentru a cumpăra drepturile acestui nume. 

”În următoarele săptămâni Fundația Barca, prin zona comercială a clubului, va deschide o licitație pentru a găsi un sponsor care va dori să dobândească drepturile de titlu pentru Camp Nou în următoarea stagiune. 

Suma obținută va fi investită în finanțarea proiectelor și inițiativelor de cercetare care vizează combaterea efectelor Covid-19”, se arată în comunicatul echipei.

În Spania sunt confirmate 204.178 de cazuri de coronavirus. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și