Închide meniul

Barcelona – Granada 1-2 | Ronald Koeman a fost eliminat şi a făcut scandal: "Nu înţeleg absolut deloc!" Olandezul ar putea sta în tribune la debry-ul cu Atletico

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 5:32

Barcelona – Granada 1-2 | Ronald Koeman a fost eliminat şi a făcut scandal: "Nu înţeleg absolut deloc!" Olandezul ar putea sta în tribune la debry-ul cu Atletico

profimediaimages

Ronald Koeman nu a înţeles de ce a fost eliminat în Barcelona-Granada 1-2

Ronald Koeman a privit din tribune ultima parte a meciului pierdut de Barcelona în mod surprinzător în faţa Granadei, cu scorul de 2-1, deşi catalanii au condus cu reuşita lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Granada 1-2 | Ronald Koeman îi acuză pe arbitri

Ronald Koeman a fost eliminat pentru că a protestat în faţa arbitrului de rezervă la golul egalizator al oaspeţilor. "Ce caracter!”, i-ar fi spus Koeman acestuia.

"Centralul" Pablo Gonzalez s-a consultat cu asistenţii săi. În urma informaţiilor auzite în cască a decis că este cazul să îi arate cartonaşul roşu lui Koeman.

"Nu înţeleg absolut deloc! Nu i-am spus nimic. Nu l-am insultat. Am vorbit cu al patrulea oficial, iar el a fost lipsit de respect faţă de mine. 

Nu am greşit, deşi în raportul arbitrului scrie că eu am fost lipsit de respect. Pentru mine, nu este deloc aşa. Nu am folosit cuvinte urâte", s-a plâns Koeman, citat de goal.com.

Reclamă

Koeman va rata sigur meciul cu Valencia, din următorea etapă, dar ar putea fi suspendat şi cu Atletico.

Barcelona – Granada 1-2 | Catalanii au ratat şansa de a urca pe primul loc

În urma eşecului cu Granada, Barcelona a ratat şansa de a trece pe primul loc în campionatul Spaniei. 

"Am vorbit cu mai mulţi jucători după meci. Erau foarte dezamăgiţi. Este foarte important să câştigăm din nou. Meciul de duminică este crucial pentru lupta noastră la câştigarea campionatului", a mai spus Koeman la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii sunt la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid şi la egalitate cu Real Madrid. Barca are meci direct cu Atletico pe 8 mai, pe Camp Nou. 

Recomandări
  • Ronaldo Koeman, eliminat cu Granada
  • Antrenorul Barcei îi acuză pe arbitri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și