Închide meniul

Barcelona – Huesca 4-1 | Catalanii s-au apropiat la 4 puncte de liderul Atletico Madrid. Lionel Messi a făcut "dubla" și i-a egalat recordul lui Xavi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 martie 2021, 19:00

Barcelona – Huesca 4-1 | Catalanii s-au apropiat la 4 puncte de liderul Atletico Madrid. Lionel Messi a făcut "dubla" și i-a egalat recordul lui Xavi

profimedia

Lionel Messi a egalat recordul lui Xavi

Barcelona – Huesca 4-1

Min 90: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a făcut "dubla"! Argentinianul a înscris al 21-lea gol din acest sezon de La Liga

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 53: GOOOL Barcelona! Oscar Mingueza a refăcut avantajul de două goluri al catalanilor

Min 45+2: GOOOL Huesca! Același jucător a transformat lovitura de pedeapsă. 

Min 45: Penalty pentru Huesca! Rafa Mir a fost faultat de Ter Stegen.

Min 35: GOOOOL Barcelona! Antoine Griezmann a înscris din pasa lui Pedri. A fost primul gol după șase etape de secetă pentru atacantul francez. 

Reclamă

Min 13: GOOOL Barcelona! Lionel Messi a deschis scorul pentru catalani. Argentinianul a șutat de la distanță, iar mingea s-a oprit aproape de vinclu. A fost al 20-lea gol din acest sezon de La Liga pentru Messi. 

Min 1: A început meciul. 

Barcelona: Ter Stegen – Mingueza, De Jong, Lenglet – Dest, Busquets, Pedri, Alba – Messi, Griezmann, Dembélé.

Reclamă 4 / 0/3

Huesca: Álvaro Fernández – Pulido, Siovas, Insua – Maffeo, Doumbia, Mikel Rico, Javi Galán – Ferreiro, Rafa Mir, Escriche.

Știrea inițială

Lionel Messi este uriaș. Argentinianul este responsabil pentru toate trofeele cucerite de Barcelona în ultimii 15 ani. La meciul cu Huesca, starul de 33 de ani va egala recordul lui Xavi pentru cele mai multe prezențe din istoria clubului.  Va fi partida cu numărul 767 pentru Messi la Barcelona. Noul record de apariții va fi stabilit sâmbătă, la meciul cu Real Sociedad.

Lionel Messi este și cel mai bun marcator din istoria Barcelonei și din istoria La Liga. De asemenea, argentinianul deține recordul de cele mai multe goluri într-un an calendaristic (91 de goluri în 2012). 

Barcelona – Huesca | Lionel Messi va depăși recordul lui Xavi

Barcelona a reintrat în lupta la titlu din La Liga. Elevii lui Ronald Koeman au trecut peste eliminarea din Champions League și se pot concentra doar pe campionat. 

Catalanii au trei victorii consecutive pe plan intern. Formația de pe Camp Nou n-a mai pierdut în La Liga de pe 5 decembrie 2020, 1-2 la Cadiz. În cazul unui succes cu Huesca, Barcelona se poate apropia la 4 puncte de liderul Atletico Madrid. 

Lionel Messi este, de departe, cel mai important jucător al Barcelonei și în acest sezon. Argentinianul are 19 goluri, fiind cel mai bun marcator din La Liga. El se află în luptă pentru al 21-lea titlu de golgheter din carieră! 

Reclamă

Lionel Messi, viitor incert la Barcelona

Cu toate că a scris istorie la Barcelona, Messi are un viitor incert pe Camp Nou. Există zvonuri tot mai mari că starul argentinian nu îşi va prelungi contractul cu Barcelona, care expiră la finalul sezonului. Ar putea ajunge chiar la PSG, acolo unde este aşteptat cu nerăbdare de prietenul Neymar. Jurnaliştii de la L'Equipe au anunţat deja că Messi s-a înţeles cu gruparea din Ligue 1.

Antrenorul catalanilor speră să se poată baza pe Messi şi în următoarea ediţie de campionat. După meciul cu PSG, Koeman a ţinut să îl asigure pe golgheterul all-time al clubului că va putea câştiga noi trofee pe Camp Nou.

"Leo a văzut că echipa a progresat, în ultimul timp, după toate schimbările de la club. Sunt mulţi tineri de calitate, care au fost aduşi, iar viitorul nostru va fi măreţ.

Prin urmare, Messi nu poate avea dubii în privinţa viitorului acestei echipe din punct de vedere al valorii jucătorilor", a declarat Ronald Koeman.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și