Închide meniul

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Suarez. Ciro Immobile a scris istorie în Italia şi este aproape de Camp Nou

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 august 2020, 14:01

Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Suarez. Ciro Immobile a scris istorie în Italia şi este aproape de Camp Nou

Capital Pictures / Claudio Pasquazi

Ciro Immobile

Astfel, oficialii grupării blaugrana ar fi fost ochii pe Ciro Immobile, actual deţinător al trofeului "Gheata de Aur", care se acordă pentru cel mai bun marcator al Europei. Italianul a înscris 36 de goluri în Serie A în ultimul sezon şi a egalat recordul lui Higuain. Este primul jucător din campionatul italian care câştigă Gheata de Aur încă de când legendarul Francesco Totti a făcut-o în 2007.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciro Immobile, o variantă bună pentru Barcelona

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani ar fi exact ceea ce trebuie pentru noua Barca, mai ales după ce catalanii ar urma să se despartă de Messi şi Suarez.

După ce antrenorul Ronald Koeman l-a anunţat pe Suarez că nu figurează în planurile echipei pentru sezonul viitor, Barcelona ar avea nevoie de talentele lui Immobile pentru a acoperi golul din atac. 

În plus, italianul este şi mai ieftin decât Lautaro Martinez, cealaltă ţintă a catalanilor. Doar 50 de milioane de euro ar trebui plătite pentru cel mai bun marcator al ultimului sezon european.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și