Închide meniul

Barcelona îi face toate poftele lui Messi! Ce super-transfer pregătesc catalanii după despărţirea de Luis Suarez

Dan Roșu Publicat: 6 septembrie 2020, 14:17

Barcelona îi face toate poftele lui Messi! Ce super-transfer pregătesc catalanii după despărţirea de Luis Suarez

AFP7 / Marc Gonzalez Aloma via Hepta

Lionel Messi primeşte întăriri

  • Jucătorul poate ajunge pe Camp Nou pentru 25 de milioane de euro
  • El este cotat de transfermarkt.de la 44 de milione de euo

Rudi Garcia a fost şi el amuzant când a auzit despre eventualul transfer al jucătorului olandez de 26 de ani. "Îl duc chiar eu cu maşina", s-a lăudat tehnicianul lui Olympique Lyon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rudi Garcia: "Pe Depay îl duc eu cu maşina"

"Am văzut că se vorbește despre un eventual transfer al lui Memphis în Spania, dar să așteptăm. Luis Suarez încă nu și-a clarificat situația. Depay este un jucător de top, absolut fantastic, s-a întors cu mare poftă de joc. 

Dacă Memphis sau oricare alt jucător din echipa mea, și sunt câțiva, are oportunitatea să meargă la o echipă care își propune câștigarea Ligii Campionilor, cum e Barcelona, îl duc chiar eu cu mașina”, a spus Garcia, citat de Telefoot.

Reclamă

Coechipier cu Ciprian Tătărușanu, Depay a avut un start perfect în noua ediție din Ligue 1. A înscris un hat-trick în poarta lui Dijon, în prima etapă. El ar trebui să îl facă uitat pe Luis Suarez, cel care s-a înțeles cu Juventus și este pe picior de plecare.

Pentru Barcelona ar putea fi o afacere reușită. Depay poate fi adus cu numai 25 de milioane de euro. Cota lui de piață este aproape de două ori mai mare. Transfermarkt estimeayă că vârful de 26 de ani valorează 44 de milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea