Închide meniul

Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 17:48

Reclamă
Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Zuma Press / Matteo Papini via hepta

Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Înțelegerea sa cu Barcelona ar expira în vara anului 2027, iar salariul ar fi de șapte milioane de euro net per sezon. În prezent, la Inter Milano câștigă patru milioane de euro în fiecare an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Lautaro Martinez este în discuții cu Barcelona

Alberto Yaque, agentul lui Lautaro Martinez, se află în discuții cu oficialii clubului Barcelona pentru transferul tânărului argentinian pe Camp Nou din vară.

Potrivit Mundo Deportivo, Inter s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Martinez, dar îi va fixa un preț uriaș atacantului sud-american. Se pare că italienii vor 111 milioane de euro, dar Barcelona va fi dispusă să achite jumătate din suma cerută, plus unul sau doi jucători la schimb.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 oct.

Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B

0:00 23 oct.

Brigada lui Istvan Kovacs, întoarsă de VAR în Real Madrid – Borussia Dortmund! Singurul moment controversat de pe Bernabeu

23:55

Real Madrid – Borussia Dortmund 5-2! Vinicius, hat-trick de excepţie! Remontada fantastică a campioanei Europei

23:45

VIDEOEliza Samara – Miu Hirano 0-3 a fost în AntenaPLAY. Românca, eliminată de la WTT Champions Montpellier 2024

23:41

„S-a speriat” Helmut Duckadam ştie adevăratul motiv pentru care Gigi Becali se axează pe campionat şi nu pe cupele europene!

22:49

Daniel Paraschiv a marcat pentru Real Oviedo! Primul gol în Spania pentru fotbalistul român

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 5 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 6 FotoCât de frumoasă este soţia lui Alex Dobre! Erika l-a dat peste cap pe noul star al Rapidului
Citește și