Închide meniul

Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 17:48

Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Zuma Press / Matteo Papini via hepta

Barcelona îi oferă un contract pe șapte ani lui Lautaro Martinez

Înțelegerea sa cu Barcelona ar expira în vara anului 2027, iar salariul ar fi de șapte milioane de euro net per sezon. În prezent, la Inter Milano câștigă patru milioane de euro în fiecare an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul lui Lautaro Martinez este în discuții cu Barcelona

Alberto Yaque, agentul lui Lautaro Martinez, se află în discuții cu oficialii clubului Barcelona pentru transferul tânărului argentinian pe Camp Nou din vară.

Potrivit Mundo Deportivo, Inter s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Martinez, dar îi va fixa un preț uriaș atacantului sud-american. Se pare că italienii vor 111 milioane de euro, dar Barcelona va fi dispusă să achite jumătate din suma cerută, plus unul sau doi jucători la schimb.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și