Închide meniul

Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi! Joan Laporta a făcut marele anunţ

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 15:43

Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi! Joan Laporta a făcut marele anunţ

Ce a declarat Xavi, despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru Barcelona / Profimedia

Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi. Starul argentinian, care evoluează în prezent la PSG, a scris istorie pentru gruparea de pe Camp Nou, iar catalanii vor să îl răsplătească pentru eforturile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi nu doar că va avea o statuie, dar catalanii încearcă din răsputeri să îl aducă înapoi la Barcelona, locul unde a scris istorie şi a cucerit 7 Baloane de Aur.

Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi

”Vom construi o statuie pentru Lionel Messi în fața stadionului Camp Nou. Am luat deja această decizie”, a anunţat Joan Laporta, citat de goal.com.

Lionel Messi, înapoi la Barcelona din vara lui 2023

Lionel Messi va reveni la Barcelona, după două sezoane petrecute la PSG. Acesta este anunţul momentului în presa internaţională. Starul argentinian este aşteptat înapoi pe Camp Nou în vara viitoare, când îi va expira înţelegerea cu trupa din capitala Franţei.

Reclamă

Lionel Messi a fost transferat la PSG în vara trecută, după ce a scris istorie în tricoul Barcelonei. Starul argentinian a refuzat oferta campioanei Franţei de a continua pe Parc de Princes, şi se va întoarce pentru a face echipă cu Xavi.

Lionel Messi s-a acomodat cu greu la PSG. Argentinianul a marcat 11 goluri, în 34 de meciuri, în sezonul trecut, contribuind cu pasă decisivă şi la alte 15 reuşite.

Ce a spus Xavi despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona

Xavi a oferit răspunsul despre o posibilă revenire a lui Lionel Messi la Barcelona. Managerul catalanilor a declarat că nu este momentul potrivit pentru a discuta despre starul argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a dezvăluit că zvonurile legate de o posibile revenire a lui Lionel Messi la trupa la care s-a consacrat îi dăunează fotbalistului, şi a evitat să ofere un răspuns clar despre ce se va întâmpla din vară.

Managerul catalanilor a declarat, totodată, că întreaga suflare blaugrana îl apreciază enorm pe starul argentinian.

„Cât despre Leo, să vedem ce se va întâmpla, dar nu este timpul potrivit să vorbim despre el. Îl iubim foarte mult, dar nu îi facem o favoare să vorbim despre asta. Trebuie să-l lăsăm să se bucure de timpul petrecut la Paris”, a declarat Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Barcelona îi va construi o statuie lui Lionel Messi
  • Joan Laporta a făcut marele anunţ

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și