Închide meniul

Barcelona începe reconstrucția. Catalanii plătesc 25 de milioane de euro pentru un coechipier de-al lui Tătărușanu

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 5:52

Reclamă
Barcelona începe reconstrucția. Catalanii plătesc 25 de milioane de euro pentru un coechipier de-al lui Tătărușanu

Profimediaimages

Ronald Koeman insistă pentru transferul lui Memphis Depay

Atacantul de 26 de ani a impresionat atât în Ligue 1, cât și în Champions League. A marcat șase goluri în ultima ediție a Ligii Campionilor și a ajutat-o pe Olympique Lyon să ajungă până în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memphis Depay, ținta lui Ronald Koeman la Barcelona

Lionel Messi a fost convins să rămână la Barcelona, iar acum oficialii grupării blaugrana își pot îndrepta atenția și către transferurile gândite de Ronald Koeman. Jurnaliștii de la AS au dezvăluit că Depay a fost cerința expresă a noului tehnician. Cei doi au lucrat împreună la naționala Olandei. 6 goluri în tot atâtea meciuri a înscris Memphis în preliminariile pentru Campionatul European care trebuia să se dispute în acest an.

Coechipier cu Ciprian Tătărușanu, Depay a avut un start perfect în noua ediție din Ligue 1. A înscris un hat-trick în poarta lui Dijon, în prima etapă. El ar trebui să îl facă uitat pe Luis Suarez, cel care s-a înțeles cu Juventus și este pe picior de plecare.

Pentru Barcelona ar putea fi o afacere reușită. Depay poate fi adus cu numai 25 de milioane de euro. Cota lui de piață este aproape de două ori mai mare. Transfermarkt estimeayă că vârful de 26 de ani valorează 44 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:36

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United – Twente se joacă ACUM. Meciurile serii

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și