Închide meniul

Barcelona începe reconstrucția. Catalanii plătesc 25 de milioane de euro pentru un coechipier de-al lui Tătărușanu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 5:52

Barcelona începe reconstrucția. Catalanii plătesc 25 de milioane de euro pentru un coechipier de-al lui Tătărușanu

Profimediaimages

Ronald Koeman insistă pentru transferul lui Memphis Depay

Atacantul de 26 de ani a impresionat atât în Ligue 1, cât și în Champions League. A marcat șase goluri în ultima ediție a Ligii Campionilor și a ajutat-o pe Olympique Lyon să ajungă până în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Memphis Depay, ținta lui Ronald Koeman la Barcelona

Lionel Messi a fost convins să rămână la Barcelona, iar acum oficialii grupării blaugrana își pot îndrepta atenția și către transferurile gândite de Ronald Koeman. Jurnaliștii de la AS au dezvăluit că Depay a fost cerința expresă a noului tehnician. Cei doi au lucrat împreună la naționala Olandei. 6 goluri în tot atâtea meciuri a înscris Memphis în preliminariile pentru Campionatul European care trebuia să se dispute în acest an.

Coechipier cu Ciprian Tătărușanu, Depay a avut un start perfect în noua ediție din Ligue 1. A înscris un hat-trick în poarta lui Dijon, în prima etapă. El ar trebui să îl facă uitat pe Luis Suarez, cel care s-a înțeles cu Juventus și este pe picior de plecare.

Pentru Barcelona ar putea fi o afacere reușită. Depay poate fi adus cu numai 25 de milioane de euro. Cota lui de piață este aproape de două ori mai mare. Transfermarkt estimeayă că vârful de 26 de ani valorează 44 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și