Închide meniul

Barcelona pregăteşte o nebunie pe piaţa transferurilor! Sergio Aguero şi Memphis Depay, la "pachet" pe Camp Nou

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 mai 2021, 14:21

Barcelona pregăteşte o nebunie pe piaţa transferurilor! Sergio Aguero şi Memphis Depay, la "pachet" pe Camp Nou

ProfimediaImages

Barcelona pregăteşte o nebunie pe piaţa transferurilor! Sergio Aguero şi Memphis Depay vin "la pachet" pe Camp Nou

Joan Laporta vrea să facă o echipă stelară şi le-a promis fanilor că va reconstrui primul "11" din temelii. Transferul lui Erling Haaland e tot mai greu de realizat, astfel că spaniolii s-au reorientat. Sergio Aguero (32 ani) va pleca de la Manchester City la finalul sezonului, după 10 ani în care a îmbrăcat tricoul "cetăţenilor". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul este pariul preşedintelui Barcelonei pentru perioada de mercato din vară. Aguero este dispus să vină pe Camp Nou şi să joace alături de bunul său prieten Messi, scrie MundoDeportivo.

Argentinianul este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, căpitanul catalanilor este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

Memphis Depay vrea şi el să ajungă la Barcelona

Aventura lui Depay în Franţa este aproape de final, iar fanii Barcelonei îl cheamă la echipa lor favorită cu fiecare ocazie. Contractul acestuia cu Lyon expiră pe 30 iunie 2021 şi poate ajunge gratis pe Camp Nou. Sursa citată anunţă că olandezul vrea cu orice preţ să joace alături de Messi.

Marcator a 21 goluri pentru Lyon în actualul sezon de Ligue 1, Depay este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 45 de milioane de euro.

Reclamă

Lionel Messi a luat decizia! Argentinianul rămâne pe Camp Nou

Lionel Messi va rămâne la Barcelona încă doi ani. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Sebastian Vignolo, de la ESPN Argentina. Laporta i-a făcut o promisiune starului: va face tot posibilul să îl readucă pe Camp Nou pe Neymar.

"Vă pot spune că Lionel Messi va rămâne la Barcelona pentru încă doi ani, iar Barcelona vrea să îl aducă înapoi pe Neymar. Messi şi clubul sunt din nou pe aceeaşi lungime, iar Barcelona îl vrea şi pe Neymar", a spus Vignolo, la ESPN Argentina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și