Închide meniul

Barcelona, prima ofertă pentru Lautaro Martinez. Răspunsul celor de la Inter Milano

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2020, 7:53

Barcelona, prima ofertă pentru Lautaro Martinez. Răspunsul celor de la Inter Milano

Zuma Press / Matteo Papini via hepta

Barcelona, prima ofertă pentru Lautaro Martinez. Răspunsul celor de la Inter Milano

”Nerazzurri” însă au refuzat și așteaptă 111 de milioane de euro pentru atacantul argentinian. Se pare că reprezentanții echipei spaniole vor negocia până la mijlocul lunii mai, atunci când și-au setat ”deadline-ul” pentru a-l convinge pe Lautaro să vină în capitala Cataloniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona face tot posibilul pentru a-l achiziționa pe Lautaro

Potrivit informațiilor furnizate de Gazzetta dello Sport, Barcelona ar mai dispusă să dea la schimb trei jucători: Nelseon Semedo, Junior Firpo și Jean Todibo. Toți trei, ca o coincidență, au fost protagoniști în ultima confruntare dintre cele două formații în Liga Campionilor.

Italienii nu ar accepta această propunere și nu vor negocia o sumă mai mică de 100 de milioane de euro. Cert este că negocierilor vor continua în săptămânile următoare și totul va depinde de decizia lui Lautaro.

Diego Milito îl sfătuiește pe Lautaro să plece de la Inter

Diego Milito, un adevărat simbol pentru Inter Milano, îl sfătuiește pe Lautaro Martinez să plece în Spania.

”Lautaro nu este la Inter mulțumită mie, ci din princina faptului că este un jucător grozav. Cred că face o treabă bună la Inter, dar are oportunitatea să joace la Barcelona alături de Messi.

Reclamă

Martinez este un jucător complet și are un potențial uriaș. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor. Am văzut că sunt multe zvonuri”, a declarat Milito, pentru Gazzetta dello Sport.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și