Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 2-3. Nebunie totală în El Clasico! „Galacticii” s-au calificat în finala Supercupei Spaniei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 ianuarie 2022, 23:30 / Actualizat: 24 decembrie 2023, 20:04

Barcelona – Real Madrid 2-3. Nebunie totală în El Clasico! „Galacticii s-au calificat în finala Supercupei Spaniei

Barcelona - Real Madrid 2-3

Profimedia

Barcelona – Real Madrid 2-3. Galacticii au bifat a cincea victorie la rând în fața marii rivale. Vincius, Benzema și Valverde au înscris pentru echipa lui Carlo Ancelotii. Pentru catalani au marcat Luuk de Jong și Ansu Fati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Real Madrid 2-3

Min 120: Final de meci! Real Madrid s-a impus cu 3-2

Min 98: GOOOL Real Madrid! Fede Valverde a înscris pentru galactici după un contraatac 4 contra 2 purtat de echipa lui Carlo Ancelotti.

Min 90: Final de meci! Urmează prelungiri.

Min 84: GOOOL FC Barcelona! Ansu Fati a înscris cu capul, după o centrare a lui Jordi Alba, la scurt timp după ce Xavi l-a aruncat în teren

Reclamă

Min 72: GOOOL Real Madrid! Karim Benzema a marcat pentru galactici, după ce a reluat în poartă o minge respinsă de ter Stegen. Atacantul francez a ajuns la 23 de goluri înscrise în acest sezon, în toate competițiile.

Min 68: Ocazie uriașă pentru Real Madrid! Karim Benzema a șutat violent în bară, din interiorul careului.

Min 45: Pauză! Scorul este 1-1

Reclamă 4 / 0/3

Min 42: GOOOL Barcelona! Luuk de Jong! Atacantul olandez a profitat de o respingere greșită a lui Militao și l-a învins pe Courtois.

Min 25: GOOOL Real Madrid! Vinicius Jr. a înscris după o pasă a lui Karim Benzema. Busquets a pierdut mingea într-o poziție delicată, iar galacticii nu i-au iertat pe catalani.

Min 1: A început „El Clasico”

Barcelona: ter Stegen – Alves, Araujo, Pique, Alba – F. de Jong, Busquets, Gavi – Dembele, L. de Jong, Torres
Antrenor: Xavi

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Fernandez, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Asensio, Benzema, Vinicius
Antrenor: Carlo Ancelotti

Știrea inițială

Barcelona – Real Madrid este capul de afiş al zilei din fotbalul european. Cei doi granzi din La Liga se vor întâlni în Arabia Saudită în episodul cu numărul 248 din „El Clasico”.

Reclamă

Catalanii vin după remiza cu Granada, scor 1-1, în timp ce „galacticii” un moral excelent, după 4-1 cu Valencia.

Carlo Ancelotti mizează pe Vinicius Jr. şi Karim Benzema, care au împreună 29 de goluri în La Liga pentru Real Madrid, cu 2 mai puţine decât FC Barcelona, care a marcat de 31 de ori.

De partea cealaltă, Xavi îşi pune speranţele în Ferran Torres, „perla” de 55 de milioane de euro adusă de la Manchester City, dar şi puştii Nico şi Gavi.

Real Madrid a doborât un record după 56 de ani în ultimul „El Clasico”

Real Madrid a dat lovitura pe Camp Nou. Madrilenii lui Carlo Ancelotti au bătut Barcelona cu 2-1 în „El Clasico” şi au doborât un record vechi de 56 de ani: 4 victorii la rând în faţa marii rivale.

Este şi o reuşită personală pentru Carlo Ancelotti. Italianul a reușit prima victorie pe Camp Nou din cariera de antrenor. Nu reuşise acest lucru până acum ca antrenor la AC Milan, Paris Saint-Germain și Real Madrid. Avea un bilanț de două egaluri și trei eșecuri pe arena Barcelonei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și