Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 2-1. „Catalanii” au făcut un pas uriaş către titlu. Au 12 puncte avans faţă de marea rivală. Inter – Juventus 0-1. PSG, învinsă de Rennes! Rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 19 martie 2023, 23:40 / Actualizat: 30 martie 2023, 14:17

Barcelona – Real Madrid 2-1. „Catalanii au făcut un pas uriaş către titlu. Au 12 puncte avans faţă de marea rivală. Inter – Juventus 0-1. PSG, învinsă de Rennes! Rezultatele zilei, AICI

Barcelona - Real Madrid 2-1. Catalanii, pas uriaş către titlu

Profimedia

Barcelona – Real Madrid 2-1. Catalanii au câştigat „El Clasico” şi s-au distanţat la 12 puncte în fruntea clasamentului, cu 12 etape înaintea finalului de campionat.
Franck Kessie a marcat golul care poate aduce titlul pentru echipa lui Xavi în al doilea minut al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Italia, Juventus a câştigat marele derby cu Inter, chiar la Milano, şi speră din nou să prindă un loc de Champions League.

Barcelona – Real Madrid 2-1

Min. 90+6: FINAL DE MECI! Barcelona a câştigat derby-ul cu Real Madrid şi s-a distanţat la 12 puncte în fruntea clasamentului.

Min. 90+1: GOOOL Barcelona! Franck Kessie a marcat golul care poate aduce un nou titlu pentru Barcelona.

Min. 81: Asensio a marcat pentru Real Madrid la prima atingere de balon. Abia intrat, mijlocaşul „galacticilor” a trimis în poartă mingea, dar golul nu a fost validat. Asensio era în poziţie de ofsaid!

Reclamă

Min. 45: Barcelona – Real Madrid 1-1. GOOOL Barcelona! Sergi Roberto a marcat cu un şut plasat, din interiorul careului! Courtois nu a avut nicio şansă.

Min. 9: Barcelona – Real Madrid 0-1. Vinicius a centrat, dar mingea l-a lovit în faţă pe Araujo şi a intrat în poartă. Ter Stegen nu a mai putut interveni!

Min. 1: A început El Clasico!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start la Barcelona – Real Madrid:

Barcelona:Ter Stegen – Araujo, Koundé, Christensen, Balde – Busquets, Sergi Roberto, De Jong – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Antrenor: Xavi

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rüdiger, Nacho – Camavinga, Kroos – Valverde, Modric, Vinicius – Benzema

Antrenor: Carlo Ancelotti

Update: A început derby-ul Inter – Juventus

Update: Inter – Juventus 0-1. Final de meci! Juventus a câştigat Derby D’Italia!

Reclamă

Update: Inter – Juventus 0-1. Bianconerii au dat dat lovitura prin Kostic, în minutul 23. Şutul acestuia, la colţul lung, l-a surprins pe Onana.

Update: Lazio – AS Roma 1-0. Echipa lui Sarri a câştigat derby-ul de pe Olimpico. Zaccagni a marcat singurul gol, în minutul 65. Roger Ibanez a lăsat-o pe AS Roma în inferioritate numerică încă din minutul 32. Pe final, arbitrul a mai arătat două cartonaşe roşii. Marusic (Lazio) şi Cristante (Roma) au fost eliminaţi în minutul 90+7!

Update: Lazio – AS Roma 1-0! Zaccagni a deschis scorul în derby-ul de pe Olimpico, în minutul 65! Trupa lui Jose Mourinho evoluează în inferioritate numerică, după ce Ibanez a fost eliminat în minutul 32.

Update/ Final: PSG – Rennes 0-2! Campioana Franţei a fost învinsă pe teren propriu, într-un meci din etapa a 28-a din Ligue 1.

Update: PSG este condusă de Rennes pe teren propriu cu 2-0. Ekambi şi Kalimuendo au marcat.

Update/ Final! Arsenal s-a impus cu 4-1 în duelul cu Crystal Palace, în timp ce Napoli a câştigat duelul de la Torino, cu 4-0!

Update/ Min. 74: Arsenal – Crystal Palace 4-1! „Tunarii” fac spectacol pe teren propriu şi se distanţează în fruntea clasamentului din Premier League. Martinelli, Saka, „dublă” şi Xhaka au înscris pentru trupa lui Mikel Arteta.

Update/ Min. 68: Torino – Napoli 0-4! Trupa lui Luciano Spalletti face instrucţie, într-un meci din etapa 27 din Serie A. Osimhen, „dublă”, Kvaratskhelia şi Ndombele au marcat pentru liderul la zi din Italie!

Barcelona vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Athletic Bilbao, 1-0. Trupa lui Xavi își dorește o victorie, în această seară, pentru a-și consolida poziția de lider. Barcelona se află pe primul loc din La Liga, cu 65 de puncte obținute.

De cealaltă parte, Real Madrid a învins-o pe Liverpool, 1-0, în returul optimilor Champions League. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti nu concepe altceva decât o victorie, în fața Barcelonei, pentru a micșora distanța de primul loc. În acest moment, Real Madrid ocupă locul 2, în La Liga, cu 56 de puncte.

Echipele probabile de la Barcelona – Real Madrid:

Barcelona: Ter Stegen – Araujo, Kounde, Christensen, Balde – Kessie, Busquets, De Jong – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho – Modric, Tchouameni, Camavinga – Valverde, Benzema, Vinicius

Inter o înfruntă pe Juventus

În ultimul meci oficial, Inter a remizat cu Porto, 0-0, în returul optimilor Champions League. Echipa milaneză nu are voie să mai facă pași greșiți în Serie A, având în vedere că Napoli, liderul din campionat, se află la o distanță de 18 puncte.

De cealaltă parte, Juventus a învins-o pe Freiburg, 2-0, în returul optimilor Europa League. Băieții lui Allegri se luptă pentru un loc de cupe europene, în campionat, având în vedere că se află pe locul 7, cu 38 de puncte.

Echipele probabile de la Inter – Juventus:

Inter: Onana – Darmian, De Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Lukaku

Juventus: Szczesny – Danilo, Bremer, Gatti – De Sciglio, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria – Vlahovic

Lazio – AS Roma, „Derby della Capitale”

Un alt meci de „foc”, care va avea loc astăzi, în Serie A, este cel dintre Lazio și AS Roma.

Lazio vine după o înfrângere, 1-2, în fața celor de la Alkmaar, în returul optimilor Conference League. Echipa antrenată de Maurizio Sarri ocupă locul 3 din Serie A, cu 49 de puncte obținute.

Totodată, AS Roma a remizat, 0-0, cu Real Sociedad, în returul optimilor Europa League. Formația pregătită de Jose Mourinho se află pe locul 5, în campionat, cu 47 de puncte.

Echipele probabile de la Lazio – AS Roma:

Lazio: Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto – Pedro, Anderson, Zaccagni

AS Roma: Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, Dybala – Abraham

Cele mai importante meciuri din Europa care vor avea loc astăzi

Barcelona – Real Madrid 2-1
Inter – Juventus 0-1
Lazio – AS Roma 1-0
Arsenal – Crystal Palace 4-1
Manchester United – Fulham 3-1
PSG – Rennes 0-2
Leverkusen – Bayern 2-1
Torino – Napoli 0-4

Recomandări
  • Barcelona – Real Madrid 2-1
  • Juventus s-a impus în derby-ul cu Inter

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și