Închide meniul

Barcelona – Real Madrid | Gerard Pique „plânge” și acum după Lionel Messi. Anunțul fundașului înainte de El Clasico

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 13:02

Barcelona – Real Madrid | Gerard Pique „plânge și acum după Lionel Messi. Anunțul fundașului înainte de El Clasico

Gerard Pique, după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi a plecat vara trecută la PSG, liber de contract, din cauză că Barcelona nu a putut să-i înregistreze contractul. Pique a recunoscut că despărțirea de starul argentinian a creat un șoc în vestiarul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – Real Madrid | Gerard Pique „plânge” și acum după Lionel Messi

„Nu îți iamginezi niciodată că poate să plece. Este dificil ca cel mai bun jucător din istoria fotbalului să plece de la echipa noastră. Totuși, cred că a fost un moment care trebuia să vină. Este important să vedem cum reacționează clubul. Real Madrid, când Cristiano Ronaldo a plecat , a reușit să treacă peste. Am trăit cu Leo mulți ani și acum trebuie să găsim noi referințe”, a spus Gerard Pique, potrivit El Pais, citat de sport.es.

El Clasico nu numărul 247 va fi primul din ultimul deceniu și jumătate fără Lionel Messi. Autor a 26 de goluri împotriva lui Real Madrid, argentinianul este cel mai bun marcator din istoria acestei celebre confruntări. De altfel, primul hat-trick la Barcelona l-a reușit chiar împotriva marii rivale, la doar 19 ani, într-un Barcelona – Real Madrid 3-3.

„Problema este că Leo ne-a dat totul. Există jucători care îți oferă goluri, alții îți oferă assist-uri. Leo le făcea pe toate. Trebuie să găsim mai mulți jucători care să ne ofere ceea ce ne oferea un singur jucător!”, a mai spus Gerard Pique.

La PSG, Lionel Messi nu a înscris până acum în Ligue 1, dar a punctat de trei ori în UEFA Champions League.

Reclamă
Citește și:

Gerard Pique, cu ochii pe Vinicius Jr.

Dintre toți jucătorii lui Real Madrid, brazilianul Vinicius Jr. îi sperie cel mai tare pe cei de la Barcelona. Gerard Pique, veteranul catalanilor, l-a lăudat pe atacantul de doar 21 de ani.

„Nu există favorit în Clasico. Cred că noi ne descurcăm bine, am depășit momentul de criză. Un Clasico înseamnă mai mult decât cele 3 puncte. Câștigi încredere, putere, curaj, în cazul unei victorii.

Cred că faptul că a plecat Ronaldo i-a dat spațiu lui Benzema și acesta l-a ocupat perfect. În ultimii ani a jucat grozav. Vinicius este rapid, electric, foarte bun. Va fi un pericol pentru noi. Și noi îl avem pe Ansu Fati, de la care oamenii se așteaptă să câștige meciuri, dar are doar 19 ani, e un copil, încă„, a spus Gerrard Pique.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gerard Pique „plânge” și acum după Lionel Messi
  • Anunțul fundașului înainte de El Clasico

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și