Închide meniul

Barcelona – Real Madrid 1-2 | „Galacticii”, patru victorii consecutive în El Clasico! David Alaba și Lucas Vazquez i-au făcut K.O. pe catalani pe Camp Nou

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 19:10

Barcelona – Real Madrid 1-2 | „Galacticii, patru victorii consecutive în El Clasico! David Alaba și Lucas Vazquez i-au făcut K.O. pe catalani pe Camp Nou

FC Barcelona - Real Madrid 1-2

Profimedia

Barcelona – Real Madrid 1-2

Real Madrid a câștigat al patrulea El Clasico consecutiv. În prima repriză, David Alaba a deschis scorul după un contraatac perfect, în minutul 32, din pasa lui Rodrygo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele două goluri s-au marcat în prelungiri. Lucas Vazquez a dus scorul la 2-0, tot în urma unui contraatac finalizat perfect, iar Sergio Aguero a închis tabela la ultima fază a meciului.

În urma acestui rezultat, Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, cu 20 de puncte. De partea cealaltă, FC Barcelona rămâne pe locul 8 în campionat, cu 15 puncte.

Min. 90+7: Fluier final! Real Madrid a câștigat al patrulea El Clasico consecutiv.

Reclamă

Min. 90+7: GOOOL FC Barcelona! Sergio Aguero a redus din diferență.

Min. 90+4: GOOOL Real Madrid! Lucas Vazquez a marcat după un alt contraatac încheiat perfect.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 78: Sergino Dest a ratat din nou dintr-o poziție excelentă.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+1: Pauză pe Camp Nou!

Min. 32: GOOOL Real Madrid! David Alaba a deschis scorul cu o reușită fabuloasă. Fundașul a trimis o „torpilă” de la 16 metri la care Ter Stegen a rămas fără replică.

Min. 25: Ocazie uriașă FC Barcelona! Sergino Dest se afla într-o poziție excelentă, însă a tras peste poartă.

Min. 20: Madrilenii cer penalty după ce Vinicius a căzut în careu în urma unui duel cu Mingueza. Arbitrul Sanchez Martinez nu a acordat nimic.

Reclamă

Min. 1: A început El Clasico!

Partida contează pentru etapa a zecea din La Liga și le găsește pe cele două rivale la o diferență de două puncte, în favoarea galacticilor. Real e pe 3, cu 17 puncte, iar Barcelona pe 8, cu 15 puncte.

Ronald Koeman anunță victoria Barcelonei în El Clasico

Ronald Koeman e de părere că formația blaugrana se poate impune în derby, deși nu traversează cea mai bună formă.

„Nu cred că ar putea fi mai mare presiunea pentru mine. Dar ca antrenor al Barcelonei trebuie să accepți această presiune. Știu importanța unui El Clasico. Trebuie să răspund înaintea fiecărui meci dacă am susținere. Sunt antrenorul Barcelonei acum, vom vedea mâine ce va fi. Simt că sunt susținut de conducerea clubului, dar totul depinde de rezultate.

Nu cred că acest meci va fi decisiv în lupta pentru titlu. Dar va arăta situația în care se află cele două echipe. Știu exact ce avem de făcut, nu îmi e frică înaintea acestui derby. Nu știu dacă lumea se îndoiește de noi, dar eu nu mă îndoiesc. În El Clasico, nu există o favorită. Dar vom avea fanii de partea noastră și trebuie să jucăm fără teamă. Vrem să arătăm că suntem o echipă bună, dar nu trebuie să punem o presiune suplimentară pe noi”, a spus Ronald Koeman, la conferința de presă dinaintea meciului.

Barcelona, cu ochii pe Vinicius Jr.

Dintre toți jucătorii lui Real Madrid, brazilianul Vinicius Jr. îi sperie cel mai tare pe cei de la Barcelona. Gerard Pique, veteranul catalanilor, l-a lăudat pe atacantul de doar 21 de ani.

„Nu există favorit în Clasico. Cred că noi ne descurcăm bine, am depășit momentul de criză. Un Clasico înseamnă mai mult decât cele 3 puncte. Câștigi încredere, putere, curaj, în cazul unei victorii

Cred că faptul că a plecat Ronaldo i-a dat spațiu lui Benzema și acesta l-a ocupat perfect. În ultimii ani a jucat grozav. Vinicius este rapid, electric, foarte bun. Va fi un pericol pentru noi. Și noi îl avem pe Ansu Fati, de la care oamenii se așteaptă să câștige meciuri, dar are doar 19 ani, e un copil, încă„, a spus Gerrard Pique.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și