Închide meniul

Başkanul care îl vrea pe Marius Şumudică e pistolar! Momentul în care jurnaliştii au rămas mască. "Dacă aveam un pistol, l-aş fi împuşcat pe acest arbitru"

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 12:00

Başkanul care îl vrea pe Marius Şumudică e pistolar! Momentul în care jurnaliştii au rămas mască. "Dacă aveam un pistol, l-aş fi împuşcat pe acest arbitru"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică, aproape de Rizespor

  • Marius Şumudică e aproape de Rizespor
  • Şumudică s-a despărţit recent de Gaziantep

Rizespor a pierdut meciul cu Galatasaray, 2-3, după ce, în al doilea minut al prelungirilor, echipa care îl doreşte pe Şumudică era în avantaj. Kartal a luat-o razna după meci şi i-a ameninţat pe arbitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să îmi aduceţi un pistol în tribună. Dacă aveam un pistol, l-aş fi împuşcat pe acest arbitru. Sincer vă spun. Nu le e ruşine? Cum se mai uită în ochii copiilor lor?", tuna atunci Kartal. 

Marius Şumudică, aproape de Rizespor

Șumudică este dorit insistent de Rizespor, iar turcii de la Fotomac anunță că tehnicianul român a ajuns deja la un acord verbal cu echipa de pe locul 16 și urmează să semneze în zilele următoare.

Reclamă

Din câte se pare, Șumudică va semna un contract pe un an și jumătate. Din informațiile AS.ro, tehnicianul pare tentat să accepte oferta celor de la Rizespor, care este una extrem de tentată.

Dacă va semna astăzi sau mâine, Șumudică ar putea debuta pe banca celor de la Rizespor chiar împotriva fostei sale echipe, Gaziantep.

Reclamă

Intră aici pentru a-l vedea în acţiune pe preşedintele lui Rizespor!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!