Închide meniul

Bayern – Barcelona 3-0 | Gestul care spune totul despre criza de la Barcelona. Cum a fost surprins Lenglet după umilința cu Bayern. ”De ce râdea?”

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 9:39

Reclamă
Bayern – Barcelona 3-0 | Gestul care spune totul despre criza de la Barcelona. Cum a fost surprins Lenglet după umilința cu Bayern. ”De ce râdea?”

Gestul care spune totul despre criza de la Barcelona

Profimediaimages

”De ce râdea?”, e întrebarea pe care și-au pus-o jurnaliștii spaniolo, dar și fanii Barcelonei. Faptul că a fost capabil să râdă după una din cele mai grele înfrângeri ale catalanilor din ultimii ani i-a indignat pe cei de la Sport.es.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Modul în care Lenglet s-a comportat reprezintă una din marile explicații ale crizei de la Barcelona din ultimul sezon și jumătate. Fotbaliștilor le lipstește atitudinea, iar Lenglet arată că nici în mandatul lui Xavi nu poate să se ridice la standardele unui club ca Barcelona”, au scris ibericii.

Bayern – Barcelona 3-0 | Record negativ stabilit de catalani

Catalanii au doborât toate recordurile negative cu această contra-performanță. Barcelona nu s-a putut califica în optimile Champions League dintr-o grupă cu Bayern Munchen, Benfica și Dinamo Kiev.

Catalanii au câștigat doar două meciuri, ambele cu echipa lui Mircea Lucescu, și ambele la limită, 1-0. În schimb, formația blaugrana a suferit adevărate umilințe, 0-3 în meciurile cu Bayern și cu Benfica, în deplasare.

Reclamă
Reclamă

Ultima dată când Barcelona a jucat în a doua competiție europeană a fost în sezonul 2003-2004, când catalanii aveau în lot vedete precum Ronaldinho, Xavi ori Edgar Davids. Atunci, în Cupa UEFA, formația blaugrana a fost eliminată în faza optimilor.

În 2003-2004, Barcelona a început sezonul direct în Cupa UEFA. În acest an, catalanii au „retrogradat” din Champions League. Ultima dată când echipa de pe Camp Nou termina pe locul al treilea în cea mai tare competiție europeană a fost în sezonul 2000-2001, într-o grupă cu AC Milam, Leeds United și Besiktas.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și