Închide meniul

Bayern – Barcelona | Șansă mare pentru catalani! Julian Nagelsmann a lăsat șase jucători de bază în afara lotului

Alexandru Ivan Publicat: 7 decembrie 2021, 19:37

Reclamă
Bayern – Barcelona | Șansă mare pentru catalani! Julian Nagelsmann a lăsat șase jucători de bază în afara lotului

Bayern profită de criza de la Barcelona

Robert Lewandowski, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

Astfel, în partida de miercuri, nu vor evolua Leon Goretzka, Serge Gnabry, Eric Maxim Choupo-Moting, Joshua Kimmich, Michael Cuisance şi Marcel Sabitzer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern, fără șase jucători în meciul decisiv cu Barcelona

Primii doi au suferit accidentări uşoare şi vor fi menajaţi, iar Choupo-Moting şi Kimmich abia urmează să iasă din carantină după ce au testaţi pozitiv cu virsul Sars-CoV-2. Cuisance şi Sabitzer au avut probleme fizice şi nu sunt încă refăcuţi.

În aceste condiţii, Nagelsmann a precizat că va alinia cel mai bun 11 din jucătorii pe care îi are la dispoziţie. În lot au fost convocaţi şi câţiva fotbalişti tineri, pentru a le oferi o şansă de a evolua la acest nivel.

Meciul de la Munchen va avea loc miercuri, de la ora 22.00, în ultima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor şi va fi arbitrat de o brigadă din România cu Ovidiu Haţegan la centru.

Bayern – Barcelona, meci decisiv pentru catalani

În clasament, Bayern conduce grupa cu maximum de puncte, 15, şi este calificată în optimi de pe primul loc. FC Barcelona este pe locul 2, cu şapte puncte, fiind urmată de Benfica, cinci puncte, şi de Dinamo Kiev, un punct.

Reclamă

Tot miercuri, se joacă meciul Benfica – Dinamo Kiev. Formaţia lui Mircea Lucescu este eliminată din cupele europene şi, în condiţiile unui probabil succes al portughezilor, FC Barcelona are nevoie de o victorie la Munchen pentru a merge în optimi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și