Închide meniul

Bayern Munchen a demolat-o pe Dusseldorf și continuă marșul spre titlu! Lewandowski a stabilit un nou record

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 18:31

Bayern Munchen a demolat-o pe Dusseldorf și continuă marșul spre titlu! Lewandowski a stabilit un nou record

DPA Images / Christof Stache via hepta

Bayern Munchen a demolat-o pe Dusseldorf și continuă marșul spre titlu! Lewandowski a stabilit un nou record

Bavarezii au dominat autoritar partida, iar Robert Lewandowski a fost din nou în centrul atenției. Polonezul a înscris o ”dublă” în minutele 43 și 50, reușind astfel să marcheze împotriva tuturor echipelor pe care le-a întâlnit în campionatul Germaniei. Celelalte goluri au venit din partea lui Benjamin Pavard (29), Alphonso Davies (52) și Mathias Jorgensen (autogol – 15). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski, cel mai bun marcator din Europa

Robert Lewandowski continuă să marcheze pe bandă rulantă. Atacantul polonez a ajuns astfel la 29 de reușite, fiind la 11 ”lungimi” de recordul lui Gerd Muller – 40 de goluri într-un singur sezon. 

Bayern Munchen a acumulat în clasament 67 de puncte, 10 mai multe decât Borussia Dortmund, însă care va juca duminică la Paderborn. Podiumul este completat de Bayer Leverkusen cu 56 de puncte.

Rezultatele meciurilor din etapa a 29-a din Bundesliga:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și