Închide meniul

Bayern Munchen, campioana Germaniei pentru al 9-lea an la rând! Nagelsmann, "primul" titlu cu noua echipă! Leipzig a pierdut, iar coroana merge în Bavaria

Alexandru Ivan Publicat: 8 mai 2021, 15:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:57

Reclamă
Bayern Munchen, campioana Germaniei pentru al 9-lea an la rând! Nagelsmann, "primul" titlu cu noua echipă! Leipzig a pierdut, iar coroana merge în Bavaria

profimediaimages

Bayern, campioana Germaniei

Bayern Munchen avea 7 puncte peste RB Leipzig, cu 3 etape rămase de jucat. Înfrângerea echipei lui Nagelsmann, cel care va prelua din vară pe Bayern, i-a făcut campioni pe bavarezi. Jucătorii lui Bayern au urmărit cu mare interes duelul dintre Dortmund și Leipzig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen, din nou campioana Germaniei

Este al 9-lea titlu consecutiv pentru Bayern Munchen. În ultimele două decenii, bavarezii au cucerit de 15 ori coroana de campioni. 31 de titluri are Bayern Munchen în palmares.

Lewandowski a fost, evident, omul sezonului la Bayern. Starul polonez a marcat de 36 de ori în Bundesliga și e favorit să câștige Gheata de Aur. În total, "Lewa" a înscris de 43 de ori în toate competițiile. 

Reclamă
Reclamă

Bavarezii n-au reușit să repete performanța din sezonul trecut, când au făcut "tripla". În Champions League, Bayern a fost eliminată în "sferturi" de PSG, iar în Cupa Germaniei a pierdut rușinos cu Holstein Kiel, echipă din eșalonul secund.

Borussia Dortmund – Leipzig 3-2

Dortmund a bătut-o cu 2-1 pe Leipzig și i-a dat o "mână de ajutor" rivalei Bayern. Marco Reus a deschis scorul în minutul 7, iar Sancho a mahorat avantajul în minutul 51.

Leipzig a redus din diferență în minutul 63, prin Klostermann. Dani Olmo a egalat în minutul 77, dar n-a fost suficient ca oaspeții să plece neînvinși de pe Signal Iduna Park.

Reclamă

Jadon Sancho a făcut "dubla" în minutul 87 și a trimis coroana de campioană la Bayern Munchen. 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și