Închide meniul

Bayern Munchen, o nouă victorie categorică în Bundesliga. Lewandowski și-a doborât recordul personal de goluri

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 15:39

Bayern Munchen, o nouă victorie categorică în Bundesliga. Lewandowski și-a doborât recordul personal de goluri

DPA Images / Christof Stache via hepta

Bayern Munchen, o nouă victorie categorică în Bundesliga. Lewandowski a mai doborât un nou record personal

  • Bayern a câștigat la scor ultimul meci
  • Bavarezii sunt aproape de un nou titlu în Bundesliga
  • Lewandowski și-a doborât un record personal

Bavarezii au început slab partida de pe BayArena, Alario reușind să deschidă scorul pentru gazde în minutul 9. Mașinăra de fotbal a lui Flick s-a încălzit mai greu, iar până la pauză au venit rând pe rând goluri în poarta apărată de Hradecky. Kingsley Coman, Leon Goretzka și Serge Gnabry au punctat pe rând și Bayern conducea la pauză cu 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski și-a doborât un nou record personal

După pauză s-au mai înscris doar două goluri. Robert Lewandowski continuă goana după recordul lui Gerd Muller de 40 goluri. Atacantul polonez a punctat după o centrare a lui Thomas Muller, ajungând astfel la 30 de reușite în Bundesliga și la 44 de goluri în 38 de meciuri în toate competițiile. Este un nou record al lui ”Lewa”, care înscrisese 43 de goluri în sezonul 2016/2017.

Totodată, Thomas Muller a ajuns și el la 20 de pase de gol, egalând recordul lui Kevin de Bruyne din sezonul 2014/2015. Pe final, tânărul Florian Writz a punctat și a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii la 17 ani. Scor final 2-4, iar Bayern a ajuns la 70 de goluri, cu 10 mai mult decât Dortmund, care va juca de la 19:30 cu Hertha Berlin.

Reclamă

Alte rezultate din Bundesliga:

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei!
Bundesliga • 13 mart., 8:46
O echipă din Liga a 3-a s-a calificat miraculos în semifinalele Cupei Germaniei! Pe cine a eliminat, după ce a trecut de Bayern!
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen - Mainz 8-1
Bundesliga • 9 mart., 18:34
Harry Kane, performanţă fantastică în Bayern Munchen – Mainz 8-1! Englezul a stabilit un nou record în Bundesliga
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga
Liga 1 • 1 mart., 15:05
Adi Ilie forţează transferul lui Florinel Coman în Bundesliga: „Peste un milion de euro salariu”. Echipa care îl vrea pe „Mbappe”
Cât costă "transferul" uriaş al lui Xabi Alonso
Bundesliga • 29 feb., 12:51
Cât costă „transferul” uriaş al lui Xabi Alonso. Bayern Munchen şi Liverpool luptă pentru semnătura lui
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor
Fotbal • 27 feb., 13:14
Zinedine Zidane revine din sezonul viitor! Colosul favorit să-l readucă în lupta pentru trofee