Închide meniul

Bayern Munchen vrea să-i fure „perla” Barcelonei! Transferul record pregătit de bavarezi. Anunțul făcut de presa din Spania

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 18:33

Bayern Munchen vrea să-i fure „perla Barcelonei! Transferul record pregătit de bavarezi. Anunțul făcut de presa din Spania

Bayern Munchen vrea să-i fure "perla" Barcelonei

Profimedia

Bayern ar vrea să-l transfere pe Pedri încă din această iarnă, scrie as.com. Jurnaliștii spanioli anunță că bavarezii sunt gata să bată recordul stabilit acum doi ani, când plăteau 80 de milioane de euro pentru Lucas Hernandez, cel mai scump transfer din istoria clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen îl vrea pe Pedri

La rândul său, Pedri se poate umple de bani dacă ajunge la campioana Germaniei. Spaniolul ar urma să încaseze în Bavaria un salariu de patru ori mai mare decât la Barcelona, potrivit sursei citate.

În vârstă de 18 ani, Pedri are o cotă de piață în valoare de 80 de milioane de euro. El a semnat recent prelungirea contractului cu Barcelona, având o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Doar patru meciuri a bifat Pedri la Barcelona în acest sezon. Puștiul de 18 ani s-a luptat cu accidentările, după ce în sezonul trecut a disputat un număr record de 73 de partide pentru club și naționala Spaniei.

Pedri, câștigătorul Golden Boy 2021

Noul star de pe Camp Nou a triumfat în faţa altor jucători minune din fotbalul mondial, printre aceştia Eduardo Camavinga (Real Madrid), Daniele Maldini (AC Milan), Jude Bellingham (Borussia Dortmund) şi Mason Greenwood (Manchester United). Pedri va primi trofeul într-o gală care va avea loc, în Italia, pe 13 decembrie.

Reclamă

„Totul depinde de evoluția lui. Mă bucur pentru el, performanța lui a fost extraordinară. A fost bine meritat și este un premiu important, de mare prestigiu. Sunt fericit pentru că are o perioadă dificilă din cauza accidentărilor.

Nu este o accidentare ușoară cea cu care se confruntă. El este un jucător cheie și poate face diferența pentru noi. Vrem să se întoarcă cât mai curând și să fie sută la sută”, a fost reacția lui Xavi, într-o conferință de presă, citat de marca.com.

Jucătorul adus de la Las Palmas, în 2019, pentru 20 de milioane de euro, a avut evoluții remarcabile. Catalanii vor să se asigure că nu va putea fi cumpărat de nicio echipă și i-au „betonat” noul contract. Are o clauză de reziliere de un miliard de euro!

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și