Închide meniul

Bayern rămâne fără antrenor! Hansi Flick va pleca la finalul sezonului: "Era important ca jucătorii să afle de la mine!" Ce ofertă de nerefuzat are tehnicianul

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 16:50

Bayern rămâne fără antrenor! Hansi Flick va pleca la finalul sezonului: "Era important ca jucătorii să afle de la mine!" Ce ofertă de nerefuzat are tehnicianul

profimediaimages.ro

Hansi Flick va pleca de la Bayern la finalul sezonului

Hans-Dieter Flick, omul-trofeu de la Bayern, va pleca la finalul sezonului. Anunţul a fost făcut de tehnician, după succesul de la Wolsburg, scor 3-2. Acesta le-a transmis vestea elevilor săi în vestiar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O să îmi închei contractul la finalul sezonului. Am avut parte de doi ani fantastici. Sunt încântat şi mulţumesc clubului pentru şansa de a antrena o asemenea echipă. Era important ca jucătorii să afle de la mine", a declarat antrenorul la finalul meciului cu Woslburg, citat de dw.com.

Hansi Flick, succesorul lui Joachim Low

Anunţul făcut de Hansi Flick face ca informaţia potrivit căreia acesta ar urma să fie succesorul lui Joachim Low la cârma naţionalei Germaniei să prindă contur. Întrebat despre viitorul său, tehnicianul nu confirmat, însă nici nu a infirmat că îi va pregăti "Die Mannschaft".

"Viitorul meu nu este clar. Echipa naţională este o variantă pe care fiecare antrenor trebuie să o ia în calcul. Trebuie să mă gândesc, ultimele săptămâni nu au fost uşoare", a mai spus antrenorul.

Ajuns pe banca lui Bayern în luna noiembrie a anului trecut, tehnicianul a cucerit toate trofeele posibile: Liga Campionilor, Supercupa Europei, CM al cluburilor, Bundesliga, Cupa Germaniei şi Supercupa Germaniei.

Reclamă

Bayern, eliminată de PSG din Liga Campionilor

Ultimul meci al lui Hansi Flick pe banca lui Bayern în Liga Campionilor a fost împotriva lui PSG. Bavarezii i-au învins pe francezi, 1-0, în manşa retur a sferturilor de finală din UEFA Champions League, însă campionii Franţei s-au calificat graţie regulii golurilor marcate în deplasare, scor 3-3 la general.

Reclamă 4 / 0/3

PSG şi-a luat revanşa pentru înfrângerea din finala ultimei ediţii a Champions League. În luna august a anului trecut, Bayern s-a impus cu 1-0 în meciul jucat cu trofeul pe masă. Kingsley Coman marca, în minutul 59, singurul gol al confruntării de cinci stele. Şi atunci, Daniele Orsato a fost la centru.

Bavarezii deveneau, la Lisabona, pentru a 6-a oară campioni ai Europei. Succesul la limită înregistrat acum nu i-a mai ajutat. Eşecul cu 2-3, din tur, i-a scos din cursa pentru apărarea trofeului.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și